28 Mayıs 2024 Salı



11:03   MERSIN’DE 10 TON KAÇAK TÜTÜN ELE GEÇIRILDI   11:00   HATAYSPOR - Ç. RIZESPOR MAÇıNıN ARDıNDAN   10:59   "BU GALIBIYET HATAYLı HEMŞERILERIME ARMAĞAN OLSUN"   10:57   HATAY LIGDE KALDı   14:41   MOTOSIKLETLI TRAFIK POLIS TIMLERI SERTIFIKALARıNı ALDı   14:34   MEHMETÇIK PARKı YENILENIYOR   14:11   TARSUS BELEDIYESI ILE KONFORLU YOLLAR, VERIMLI HASATLAR   11:51   TARSUS BELEDIYESI ILE KENDI IŞLERINI KURDULAR   11:47   KAMYON ÖĞRENCI SERVISINE ÇARPTı, O ANLAR KAMERADA   11:25   DEV PROJEDE 16 TÜNEL, 8’ER VIYADÜK VE KÖPRÜ HIZMETE GIRDI   11:23   AKDENIZ ZABıTASı ZINCIR MARKETLERI DENETLEDI   10:36   "DIJITALLEŞME HAYATTA KALABILME KONUSUDUR”    10:35   CHP MERSIN İL BAŞKANLıĞı’NDAN ‘BÜYÜK EMEKLI MITINGI’ ÇAĞRıSı   10:34   KADıNLAR BÜYÜKŞEHIR’IN DESTEĞINI HER ALANDA HISSEDIYOR   10:32   BÜYÜKŞEHIR’DEN HEM REHBERLIK HEM DE PSIKOLOJIK DESTEK HIZMETI   10:31   AKDENIZ BELEDIYESI ETÜT MERKEZINDE YıLSONU ETKINLIĞI   10:30   MEZITLI’DE PATILI DOSTLAR IÇIN FARKıNDALıK TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTI   10:28   GEÇMIŞIN IZLERI TARSUS KÜLTÜR EVI’NDE HAYAT BULUYOR   10:27   TARSUS’TA YANAN TıRDA YÜKLÜ 7 SıFıR ARAÇ YANDı   10:25   KıZ ISTEME DÖNÜŞÜ FECI KAZA: 14 YARALı  
 
 
 
 
BOZDOĞAN ÖĞRETMENLERİN EVLERİNE KONUK OLDU, SORUNLARINI DİNLEDİ
   

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerin kapısını çaldı, hallerini hatırlarını sordu. Pandemi nedeniyle evden çalışmaya, uzaktan eğitim vermeye devam eden öğretmenlerle sohbet eden Başkan Bozdoğan, ziyaretlerini mesafe kurallarına dikkat ederek kısa tuttu. Bozdoğan, öğretmenlere Başöğretmen Atatürk’ün tablosunu hediye etti.

 

Tarih : 24 Kasım 2020 Salı 16:24

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerine katıldı, öğretmenleri ziyaret ederek bu özel günlerini kutladı.

 Başkan Bozdoğan, Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene katıldı. Bozdoğan daha sonra, 1994 yılındaTunceli'nin Mazgirt ilçesi Darıkent beldesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen öğretmen Buminhan Temizkan’ın kabrini ziyaret etti, karanfiller bıraktı, dua okudu.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, pandemi süreciyle okullardan uzak kalan ve evlerinden uzaktan eğitim vermeye devam eden öğretmenlerle, senelerce emek verdikten sonra emekliye ayrılan öğretmenleri de evlerinde ziyaret eden günlerini kutladı. Başkan Bozdoğan ziyaretlerde öğretmenlere Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün tablosunu hediye etti.

Belediye bünyesinde görev yapan öğretmenleri de ziyaret eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günleri kutluyor, saygı ve sevgilerimle hepsini selamlıyorum” dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  bozdoğan, öğretmen, ev, konuk,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA