10 Nisan 2026 Cuma



15:10   MERSIN VALISI ATILLA TOROS: "EVLADıMıZı BIR AN ÖNCE BULMAK ISTIYORUZ"   13:29   TOROSLAR’DA HEDEF: SORUNSUZ YOLLAR, GÜÇLÜ ÜSTYAPI   12:42   SAYAPARK AVM’DE ’KIDS FEST BAHAR VE ÇOCUK ŞENLIĞI’ BAŞLADı   11:08   TARSUS’TA EKONOMIYE DEĞER KATANLARA ÖDÜL   15:09   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN BILINÇLENDIREN BULUŞMA   14:37   YENIŞEHIR’DE ARACı YOK, ALıN TERI VAR TARLADAN SOFRAYA KADıN EMEĞI KÖPRÜSÜ!   11:49   ÇÖPTEN EKONOMİYE: TOROSLAR’DA SIFIR ATIK HAMLESİ BÜYÜYOR   11:40   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN YOL YAPIM EKİPLERİ MEZİTLİ YENİ MAHALLE’DE YOL YENİLEME ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ   11:34   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ÜCRETSİZ KURSLARI İSTİHDAMIN YOLUNU AÇIYOR    11:27   MERSİN ŞEHİR TİYATROSU’NDA KOSTÜMLER USTA ELLERDE HAYAT BULUYOR   11:15   KANSERE KARŞı MAKINE BAŞıNDA MÜCADELE: AKDENIZ BELEDIYESI SANAT EVLERI KADıNLARA YAŞAM SEVINCI AŞıLıYOR   15:47   BAŞKAN ÖZYIĞIT: “YENIŞEHIR’DE GÜZEL IZLER BıRAKTıK”   12:42   BAŞKAN SEÇER, KENT KATILIMI BULUŞMALARI’NA START VERDİ   12:37   MESKİ BERDAN İÇME SUYU ARITMA TESİSİ’NE TEMA’DAN ANLAMLI ZİYARET   12:33   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN FENİLKETONÜRİ HASTALARINA GIDA KOLİSİ DESTEĞİ SÜRÜYOR    12:27   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ‘KİLİKYA ULTRA MARATONU’NUN TANITIM KOŞUSUNU DÜZENLEDİ   11:36   TECE SAHİLİ YENİDEN ŞEKİLLENİYOR   10:54   ÖZDEMİR’DEN, SEÇİMLER ÖNCESİ KRİTİK İKİ TEMAS!   17:41   BAHARDA TÜRKÜLER DİLE GELDİ   17:11   BAŞKAN YILDIZ, İKİ YILLIK GÖREV SÜRESİNİ DEĞERLENDİRDİ  
 
 
 
 
AKDENİZ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARIN PROMOSYONU BELİRLENDİ
   

Mersin Akdeniz Belediyesi ve Vakıfbank Mersin Metropol Şubesi kazanılan ihalenin ardından promosyon anlaşması imzaladı.

 

Tarih : 25 Ocak 2022 Salı 15:11

Akdeniz Belediyesi ile ihaleyi kazanan banka arasında promosyon protokolü imzalandı. Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak ile Vakıfbank Mersin Metropol Şubesi Müdürü Murat Münüsoğlu arasında imzalanan ve 4 yılı kapsayan protokol ile belediyenin 308 personeline 11 bin lira maaş promosyonu ödenecek.

Akdeniz Belediyesinin, kadrolu personelin maaşlarının yatırılacağı banka ve kadrolu personele ödenecek 2022-2026 sürecini kapsayan promosyon miktarının belirlenmesi amacıyla yapılan ihale sonuçlandı. İhale sonucunda belediyenin personeline en yüksek maaş promosyonu ödemeyi teklif eden Vakıfbank arasında anlaşma sağlandı. Kadrolu personele yapılacak promosyon ödemesinin, 15 Mart 2022 tarihinde yapılacak maaş ödemesinden sonraki ilk hafta içerisinde yapılacağı belirtildi.

BELEDİYE ŞİRKET PERSONELİNE DE 4 BİN LİRA PROMOSYON ÖDEMESİ YAPILMIŞTI

Dİğer yandan, Akdeniz Belediyesi Personel A.Ş.’de çalışan personeli için de geçen yıl haziran ayında imzalanan ve yine 4 yılı kapsayan protokol ile belediye şirketine bağlı 700 personel için kişi başına 4 bin lira tutarında promosyon ödemesi gerçekleşmişti.

“AKDENİZ BELEDİYESİ YİNE BİR İLKE İMZA ATTI”

Akdeniz Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen imza töreninde bir konuşma yapan Başkan Mustafa Gültak, imzaladıkları protokol ile belediyenin memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçilerine 11 bin lira tutarında banka promosyonu ödeneceğini söyledi. Gültak, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana belediyemiz personelinin yararı için hareket ediyoruz. Bu anlamda, belediyemizde görevli her bir çalışanımızın haklarını savunma noktasında da elimizden gelen bütün gayretleri sarf ediyoruz. Akdeniz Belediyesi, bugün yeni bir ilke daha imza atmıştır. Maaşlarını Vakıfbank’tan alacak olan memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçi kardeşlerimiz, imzaladığımız bu protokol sayesinde tam 11 bin lira tutarında bir ödül, bir promosyon alacaklar. Personelimize ve belediyemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖNCELİĞİMİZ”

Bugüne kadar Akdeniz Belediyesi ile çok verimli şekilde çalıştıklarını belirten Bankanın Metropol Şube Müdürü Münüsoğlu, “Gerek belediyemiz gerekse personeli ile ilişkilerimiz hep iyi düzeyde oldu. Maaş protokol ihalesini de yeniden kazanmış olmaktan dolayı mutluyuz. Müşteri memnuniyeti, hem bankamız hem de şubemiz için öncelik arz etmektedir. Bu nedenle hem kuruma hem de çalışanlarına en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Belediyemize ve bankamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  vakıfbank, mersin, akdeniz, anlaşma, promosyon

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA