20 Nisan 2024 Cumartesi



15:42   23 NISAN COŞKULU GEÇECEK   15:25   MERSIN ÜNIVERSITESI’NDE SEECO PROJESI TANıTıLDı   15:22   MERSIN’DE KAÇAK KAZı YAPAN 2 KIŞI YAKALANDı   14:34   YENIŞEHIR DÜNYA VE AVRUPA TRIATLON YARıŞLARıNA HAZıR   12:47   TARSUS TSO YÖNETIMINDEN BAŞKAN BOLTAÇ’A ZIYARET   11:58   “YıLıN ILK ÇEYREĞINDE YÜZDE 6 ARTıŞLA 551 MILYON DOLAR IHRACAT GERÇEKLEŞTIRDIK”   10:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ZABıTA EKIPLERI, YAZ SEZONUNA HAZıR   10:41   BÜYÜKŞEHIR’DEN BIR ILK: 23 NISAN ULUSLARARASı ÇOCUK FESTIVALI   10:40   "ANAMUR VE AYDıNCıK’TA AÇıLACAK YENI BÖLÜMLER IÇIN YÖK’E BAŞVURUMUZU YAPTıK"   10:39   MERSIN’DE YASA DıŞı BAHIS OPERASYONU: 5 GÖZALTı   10:37   DENIZE GIREN GENÇ ADAM BOĞULDU   10:36   CENAZEYE GIDERKEN KAZA GEÇIRIP ÖLDÜ   10:36   MERSIN’DEKI KAZADA HAYATıNı KAYBEDEN IŞÇI OSMANIYE’DE TOPRAĞA VERILDI   11:29   TURIST REHBERLERI YANLıŞTAN DÖNÜLMESINI BEKLIYOR   11:21   İPOTEKLI KONUT SATıŞLARı YÜZDE 49 AZALDı   11:19   MERSIN TURIZM FUARı BAŞLADı   11:17   BÜYÜKŞEHIR CEVDET AMCA’Yı YALNıZ BıRAKMADı   11:16   OTOBÜS SEFERLERI ARTıRıLDı, YENI HAT AÇıLDı   11:15   10 MILYONLUK LÜKS ARAÇLAR ELE GEÇIRILDI   11:13   ‘NARKOÇELIK-12’ OPERASYONUNDA 268 KIŞI YAKALANDı  
 
 
 
 
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KAR İLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kentin yüksek kesimlerinde kendini gösteren kar ile mücadele etmeye devam ediyor.

 

Tarih : 19 Ocak 2022 Çarşamba 19:09

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı karla mücadele ekiplerinin mesaisi kentin birçok noktasında yoğun bir şekilde devam ediyor. Yolların kapanmaması için hazır bir şekilde bekleyen ekipler, vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendiriyor. Karla mücadele ekipleri merkez 4 ilçeyle birlikte toplam 11 ilçede 215 personel, 115 araç ve iş makinesiyle kent genelinde birçok noktada çalışmalarına devam ediyor. Merkezde, Toroslar ilçesinde Yüksekoluk, Horozlu, Kızılbağ, Tırtar-Ayvalı-Yavca arası, Arslanköy, Başpınar-Yedigöz Yolu, Alanyalı-Kızılkaya yolları ile Mezitli ilçesinde Fındıkpınarı Demirışık’ta yol açma çalışması yapan ekipler, Aslanköy-Çatak merkezi, Değirmendere Sadiye, Ayvagediği-Değirmendere arasında yol tuzlama faaliyetlerini de yerine getirdi. Mezitli ilçesinde Fındıkpınarı Demirışık yolları açıldı. Mezitli’de Fındıkpınarı-Durnaz, Çamlıyayla’da Cehennem Deresi-Sebil, Toroslar ilçesinde Kızılkaya-Değirmendere ve Hangediği yollarında araçlarıyla sıkıntı yaşayan vatandaşlara ise kısa sürede ulaşıldı. Ekipler, görev, yetki ve sorumluluk alanında olsun olmasın tüm yolların açık olması ve vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması adına yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir’in karla mücadele ekipleri, çalışmalarını ilçelere de taşıdı. Çamlıyayla, Anamur, Bozyazı, Erdemli, Silifke, Gülnar ve Mut ilçelerinde de yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sebebiyle ekipler tarafından yol açma ve tuzlama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. İlçelerde yapılan çalışmalar Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi’ne bağlı şube müdürlükleriyle koordineli olarak sürdürülüyor. Zorlu kış şartlarında vatandaşların özellikle ulaşımda sorun yaşamaması için canla başla çalışan Büyükşehir ekipleri, kar yağışından dolayı yolların kapanmaması için yolları iş makineleri aracılığıyla açıyor.

Vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması adına tüm ekiplerini seferber eden Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmasının yürütüldüğü bölgelerde tüm grup yollarını da araç geçişleri için güvenli hale getiriyor.

Paylaş :
 
Etiketler :  kar, mersin, büyükşehir, ekip, mücadele

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA