16 Haziran 2025 Pazartesi



01:33   MERSİN EKONOMİ ZİRVESİ İHALESİNDE “ADRESE TESLİM” İDDİASI   17:27   MSK’DA YENI HEDEF AVRUPA KUPASı!   17:26   MERSIN’DE BAYRAM SEFERBERLIĞI: HER ŞEY HAZıR!   17:23    ANAMUR’DA MEMURA TAM TAZMINAT DÖNEMI BAŞLADı   17:21   TEKSTIL SEKTÖRÜNDEKI KRIZ TBMM GÜNDEMINDE   17:19   BAŞKAN YıLDıZ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   17:17   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘KURBAN BAYRAMı’ MESAJı   17:15   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN BAYRAM MESAJı   17:14   AKDENIZ’DE YERLI BUĞDAY HASADı BAŞLADı   17:12   MERSIN’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR, TATIL KEYFI BAŞLıYOR!   17:08   STRES YÖNETILEBILIR: UZMANDAN HAYAT DENGELEYEN TAVSIYELER   17:05   KURBAN KESIMI KESINLIKLE ÇOCUKLARA IZLETILMEMELI   16:43   BAYRAM SOFRALARıNDA KALP SAĞLıĞıNA DIKKAT   16:41   AÇıKTA SATıLAN YIYECEKLERE DIKKAT!   16:39   MERSIN’IN ENERJI ALTYAPıSı GÜÇLENIYOR   16:38   ZIRAI DONUN YARALARı KOLAY SARıLMAYACAK   16:23   MUT’TA MOTOSIKLET KAZASı: SÜRÜCÜ YARALı   16:22   KADıN KıLıĞıNA GIRIP CINAYET İŞLEDI: VURULMA ANı KAMERADA   16:20   MERSIN’DE DEHŞET ANLARı: ARAÇLARıNı İNSANLARıN ÜZERINE SÜRDÜLER   16:18   ACı HIKÂYE TEKRARLANDı: ANNE VE OĞLU EVDE YARALı BULUNDU  
 
 
 
 
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI BOZDOĞANDAN BÜYÜK TEPKİ
   

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğanın, Ak Parti Meclis Üyesi Abdurrahman Altınsucu’nun Tarsus Belediyesine yönelik olan sosyal medya paylaşımına karşı tepkisi büyük oldu.

 

Tarih : 26 Kasım 2021 Cuma 01:27

Ak Parti Meclis Üyesi Abdurrahman Altınsucu sosyal medyada yaptığı paylaşımdan Tarsus Belediyesini eleştirdi. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise bu duruma karşı tepkisi büyük oldu.

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan yapılan paylaşım için, “Adolf Hitler’i Dünya’ya musallat eden ‘’Yalan Ustası:’’ Joseph Goebbels, Naziler’i iktidara taşıyan üstün yalan söyleme ve propaganda yeteneği sayesinde Hitler tarafından 1933-1945 yılları arasında ‘’Propaganda Bakanı’’ olarak görevlendirilmiştir. Şehrimizde de halkımızı belediye meclisinde temsil edebilecek konumda bulunan Abdurrahman Altınsucu isimli meclis üyesinin, Tarsus halkını yalan beyanlarla aldatması, Tarsus Belediyesi ve kendisine rey veren insanları siyasi emelleri doğrultusunda nasıl kullandığını bilmeyenin kalmaması gibi, O’nun sosyal medya fenomeni olma gayretlerini de hayretle takip etmektedir. Sayın Altınsucu, bu akşamki siyasi şovunun bir parçası olarak tıpkı bir ‘’Yalan Ustası’’nın yaptığı gibi insanları aldatmaya yönelik provokatif paylaşımıyla Tarsus halkı huzurunda küçük düşmeyi başarmıştır. Yağmur sularıyla göle dönüşmüş bir yol görüntüsünü Tarsus Belediyesi’ne mal etme acemiliğiyle, alelacele ve yalan yanlış eksik bilgisiyle paylaşarak, Tarsus Belediyesi’ni hedef göstermiştir. Oysa paylaştığı görseldeki konumun yönetim inisiyatifi Tarsus Belediyesi’ne değil, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne aittir” sözlerini söyledi

İNSANLARI ALDATIYOR

Başkan Bozdoğan, Altınsucu’nun Büyük Yalan tekniği kullanarak halkı manipüle ettiğini söyleyerek, “GOEBBELS’in kullandığı ‘’Büyük Yalan’’ tekniğiyle insanları aldatması, günümüzde adeta ‘’propaganda bakanlığı’’na soyunmuş olan, bilgisizliğiyle Tarsus halkının zihnini zehirleyen Altınsucu, siyasi şovunu Tarsus Belediyesi üzerinden nereye kadar sürdürecek, emin değiliz; ancak emin olduğumuz bir şey varsa, o da; Tarsus Belediyesi’ni, şovlarını sahneleyeceği bir sirk olmadığı konusunda, genç meclis üyesini her daim uyaracağımız gerçeğidir.

Goebbels’in ‘’yalan ne kadar büyükse inananı o kadar çok olur’’ öğretisiyle her paylaşımında yalan yanlış bilgileriyle adeta programlı bir propaganda ustalığına soyunan Abdurrahman Altınsucu, Tarsus Belediye Meclisi’nde olduğu gibi, Tarsus Halkının huzurunda da her yalanıyla ve acemice, bilgisizce paylaştığı her paylaşımıyla bugün de küçük düşmeyi başarma üstünlüğü göstermiştir.” İfadelerine yer verdi.

“BÜYÜK YALAN” TEKNİĞİ KULLANMAKTA USTA

Başkan Bozdoğan, “ ’Büyük Yalan’ tekniğini kullanmakta ustalaşan Abdurrahman Altınsucu gibi, Tarsus Halkını yalanlarla, eksik ve cehalete varan paylaşımlarla aldatan herkesi, Tarsus Belediyesi üzerinden ‘’sosyal statü’’ sağlamaya çalışmamaları hususunda uyarmak, kentimizin huzuru söz konusu olduğunda; asli görevimiz olup çıkmaktadır. Unutulmamalıdır ki, Tarsus, siyasi şovmenleriyle değil; tarihi, kültürü, mert ve vefalı insanıyla nam salmış, 10 bin yıllık bir kenttir. Tarsus, Abdurrahman Altınsucu gibi, buldukları her fırsatta Tarsus’un imajına zarar veren kişileri, akıllara ‘’kaçak yapılar inşa eden’’ zihniyetleri utançla ve üzüntüyle anmayı, onları erdem ve ahlakla yargılamayı ödev edinmiş, kadim bir şehir olarak yaşayacaktır.” diyerek sözlerine devam etti.

İFŞA EDECEĞİZ

Yalan ustalığı ve Propaganda’nın, Hitler’i de tarihin kirli sayfalarına hapsettiğini anımsatan Başkan Bozdoğan, “Siyasi şovmenlerin Tarsus Halkı’na da er ya da geç hesap vereceklerinin bilinmesini ister; Belediye Meclisimizi ve şehrimizi, seçilmiş olmalarının verdiği özgüvenle sirk alanına çevirmek isteyen her şovmeni her defasında Tarsus Halkı huzurunda ifşa edeceğimizi belirtiriz” dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  tarsus, akparti, tepki, başkan, bozdoğan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA