13 Temmuz 2025 Pazar



16:45   TARSUS’TA IMECE USULÜ AŞURE IKRAMı   16:44   ÇAKıR; “KKTC, DOĞU AKDENIZ’DE GÜVENCEMIZ”   16:43   MERSIN’DE KALDıRıM VE YOL IŞGALLERINE GEÇIT YOK   16:42   KıZKALESI’NDE PARAŞÜT KAZASı: 2 YARALı   12:24   BU ’EV’ ÖĞRENCILERE MATEMATIĞI SEVDIRIYOR   12:08   KANSERLE MÜCADELEDE ERKEN TANı HAYAT KURTARıYOR   11:16   MERSIN’IN KENT ESTETIĞI KORUNACAK    12:56   TARSUS BELEDIYESINDEN KAPSAMLı TEMIZLIK ÇALıŞMASı   12:37   ÖĞRENCILERIN EVI BÜYÜKŞEHIRLE TAŞıNıYOR   12:10   TICARET İL MÜDÜRLÜĞÜ MERSIN’DE DENETIM GERÇEKLEŞTIRDI   11:40   TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KLIMA DENETIMI   11:38   KONTROLDEN ÇıKAN TICARI TAKSI MOTOSIKLETE ÇARPıP MAĞAZAYA DALDı   11:05   AKDENIZ’DE TEHLIKE YARATAN YAPıLAR YıKıLıYOR   10:42   İTFAIYEDEN NEFES KESEN TRAFIK TATBIKATı   16:05   TOROSLAR’DA SıFıR ATıK SEFERBERLIĞI!   14:19   KıRATLı: “MERSIN’E DEV SPOR YATıRıMLARı KAZANDıRDıK”   14:06   GÖKSU DELTASı IÇIN ‘ACIL KORUMA’ ÇAĞRıSı   14:01   SOKAK KEDISINI DEFALARCA TEKMELEDI   13:54   ANAMUR’A YENI SPOR YATıRıMı!   13:34   MERSIN ESNAFıNıN SORUNLARı MASAYA YATıRıLDı  
 
 
 
 
ATA’YI YELKEN YARIŞLARI İLE ANDILAR
   

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında Mersin Yenişehir Belediyesinin destekleriyle düzenlenen Ata’yı Anma Mersin Yelken Yarışları tamamlandı.

 

Tarih : 15 Kasım 2021 Pazartesi 17:46

Yenişehir Belediyesi, ebediyete irtihalinin 83’üncü yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü düzenlediği etkinlerle andı. Geçtiğimiz hafta onlarca çocuk ve genç sporcunun yarıştığı 3. Atayı Anma Kros Yarışmaları’nı düzenleyen ve Seni Anlatabilmek” adlı tiyatro gösterisine Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde ev sahipliği yapan Yenişehir Belediyesi, Atayı Anma Mersin Yelken Yarışları ile 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlerini tamamladı.

VATANDAŞLAR YARIŞLARI KIYIDAN TAKİP ETTİ a

Farklı yaş gruplarında üç kulüpten 20 yelken sporcusunun mücadele ettiği yarışlar öncesinde izleyiciler için deniz sörfü gösterisi de yapıldı. Marina AVM ile Özgecan Aslan Barış Meydanı arasında yapılması planlanan yarışlarda hava muhalefeti nedeniyle parkur değişikliğine gidildi.  Ata'yı Anma Mersin Yelken Yarışları, Marina AVM batısında düzenlendi. Hafta sonu güzel havanın keyfini çıkaran Mersinliler,nefes kesen mücadelelere sahne olan yarışları kıyıdan izleyebilme fırsatı da yakaladı.

ULU ÖNDERİMİZE SAYGI VE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”

Yarışlarda dereceye giren sporcular ödüllerini Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğitin elinden aldı. Başkan Özyiğit, sporculara Atatürk baskılı tişört, Nutuk”kitabı ve Atatürk’ün sevdiği şarkılar” albümünü de hediye etti. Atayı Anma Mersin Yelken Yarışlarına katılan Mersin Yelken Akademisi, Mersin Rota Yelken Kulübü ve Mersin Yelken Kulübünün tüm sporcularını tebrik eden Başkan Abdullah Özyiğit, Aramızdan ayrılışının 83’üncü yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Yenişehirde kültür, sanat ve spor etkinlikleriyle andık. Cumhuriyetimizin kurucusu, yol göstericimiz Ulu Önderimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün Atayı Anma Mersin Yelken Yarışları’nı tamamladık, güzel bir mücadele oldu. Tüm kulüpleri ve sporcuları tebrik ediyorum. Yenişehirimiz yelken sporunun da yapılmasına uygun bir kent. Önümüzdeki süreçte de yelken yarışlarını düzenlemek istiyoruz.” dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  ata, yelken, yarış, yenişehir

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA