28 Mart 2024 Perşembe



11:00   MERSIN SERBEST BÖLGESINDE YıL SONU HEDEFI 4 MILYAR DOLARı AŞMAK   10:58   “31 MART’TA HIZMETE OY VERIN”   10:55   CHP’LI YıLDıZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK IÇIN DESTEK ISTEDI   10:54   “SANDıĞA GIDELIM, MERSIN GELECEĞINI DEĞIŞTIRELIM”   10:52   AKKUYU NGS’DE MAAŞ ALAMAYAN IŞÇILER IŞ BıRAKTı   10:49   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOZDOĞAN’ıN ARACı KURŞUNLANDı   10:47   OTOMOBIL ILE MOTOSIKLET ÇARPıŞTı: 1 ÖLÜ   10:45   MERSIN’DE SILAH KAÇAKÇıLıĞı OPERASYONU: 4 TUTUKLAMA   11:52   “BIZIM SEÇIMDEN ÖTE MESAIMIZ VAR; ‘HIZMETLER’ ”   11:44    “STK’LARıN GÖRÜŞLERI, BIZE YARAR SAĞLıYOR”   11:43   AYAKKABı TAMIRCILERI ÇıRAK BULMAKTA ZORLANıYOR   11:41   KAYıSı AĞAÇLARı ÇIÇEK AÇTı, ORTAYA GÖRSEL ŞÖLEN ÇıKTı   11:39   “BIRLIKTE BAŞARACAĞıZ, BIRLIKTE KAZANACAĞıZ”   11:38   “MERSIN HALKı ARTıK DEĞIŞIM ISTIYOR, HIZMET ISTIYOR”   11:37   CHP’LI YıLDıZ, IŞÇILERLE BULUŞTU   11:35   “BAŞARıMıZ ORTADA AKDENIZ’IN HIKÂYESINI DEĞIŞTIRDIK”   11:33   BAŞKAN SEÇER, ŞEVKET SÜMER’DE YURTTAŞLARLA IFTAR YAPTı   11:31   “MERSIN’IN ULAŞıM VE TRAFIK SORUNUNU ÇÖZECEĞIZ”   11:27   "BEN DAVAMDAN VAZGEÇMIYORUM"   11:26   MERSIN’DE MOTOSIKLET HıRSıZLıĞıNA KARŞı UYGULAMA  
 
 
 
 
MUHTARLAR İÇİN ÖZEL HİZMET ‘E-MUHTARIM’ UYGULAMASI
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, muhtarların çalışmalarını kolaylaştırmak için “Teksin E-Muhtarım” uygulamasını hayata geçirdi.

 

Tarih : 21 Ekim 2021 Perşembe 14:56

Büyükşehir Belediyesi, muhtarların çalışmalarına kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilen ve muhtarlara özel olan “Teksin E-Muhtarım” hizmetini devreye soktu. Türkiye’nin en kapsamlı belediye mobil uygulaması özelliği olan ve belediye hizmetlerini tek noktada toplayan Teksin’e entegre olan sistem üzerinden muhtarlar her türlü sorun ve taleplerini rahatlıkla iletebilecek, taleplerin sonuçlarını da aynı yerden takip edebilecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ‘Teksin E-Muhtarım’ hizmeti ile muhtarlar, uygulamayı telefonlarına indirip, kullanıcı adı ve şifrelerini girdikten sonra talep oluşturmak için ana ekranın alt kısmında yer alan ‘Yeni Talep Oluştur’ butonuna tıklayarak, taleplerini oluşturabilecek. Talep oluştururken, talep adı, talep türü, mahalle ve görsel de eklenebilecek. Ayrıca, sistem sayesinde Büyükşehir Belediyesinin haberlerinden akaryakıt fiyatlarına, nöbetçi eczanelerden hava durumuna kadar pek çok güncel konuya ulaşılarak, bilgi edinilebilecek.

 

“EN GÜVENİLİR SİSTEM SİZE ÖZEL TEKSİN E-MUHTARIM UYGULAMASI”

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla bir araya geldiği programda, Teksin’de yer alan E-Muhtarım bölümü hakkında bilgi vererek, muhtarlardan bu programı telefonlarına indirmelerini istedi. Seçer, “Teksin son derece önemli. Bu sizin için özel bir uygulama. Teksin bağlantılı size özel olan bu uygulamadan bir tuşla belediyemize, her birime, belediye başkanına ulaşabilirsiniz. Bunun silinmesi mümkün değil. Bizim önümüze gelmemesi mümkün değil. En güvenilir sistem sizin açınızdan, bir tuşla belediyeye ulaşabileceğiniz size özel Teksin E-Muhtarım Uygulaması. Bunu telefonunuza indirin. Yaptığınız taleplerin sonuçlarını da tarım takvimini de belediyenin haberlerini de nöbetçi eczaneleri de hava durumunu da görürsünüz. Birçok konuda size katkı sunacak bir uygulama” dedi.

 

MUHTARLAR, TEKSİN E-MUHTARIM’I SEVDİ

Silifke ilçesi Yeni Mahalle Muhtarı Sebahat Yılmaz, Teksin uygulamasını telefonuna indirdiğini belirterek, “Teksin güzel bir uygulama gerçekten. Teşekkür ediyoruz başkanımıza bize böyle bir uygulamayı verdiği için. Kısa sürede şikayetlerimizi, sorunlarımızı rahatlıkla anlatabileceğimiz bir sistemimiz olduğu için teşekkür ediyoruz. Çok mutluyuz. Teksin uygulamamızı indirdik, yolda giderken bile rahatlıkla sorunlarımızı artık bir telefonla belediyemize anlatabileceğiz. Belediyeye gitmemize gerek kalmadan, rahatlıkla çözüleceğine inanıyorum. Teksin uygulamasını beğendim” dedi.

Uygulamayı kullandığını ve çok memnun olduğunu belirten Bozyazı ilçesi Merkez Mahalle Muhtarı İbrahim Gölpınar ise “Belediyemiz hakkında olsun, dilek ve şikayetlerimiz olsun, kendim kullandığım için direkt otomatik olarak daha hızlı bir şekilde iletebiliyorum eksiklerimizi veya şikayetlerimizi. MESKİ üzerinden de aynı şekilde. Mersin Büyükşehir Belediyemize ait ulaşım saatlerine de ulaşabiliyorum. Mersinimizi tanıtmışlar uygulamada. Kent rehberi olarak da en hızlı bir şekilde Teksin üzerinden ulaşım sağlayabiliyorum. Çok güzel bir uygulama” ifadelerine yer verdi.

 

“TEKSİN, ŞU ANDA ZORLUKLARI ORTADAN KALDIRMIŞ OLDU”

E-Muhtarım uygulamasının kendilerini çok memnun ettiğini ifade eden Yenişehir ilçesi 50. Yıl Mahallesi Muhtarı Nergiz Özcan, “Uygulamayı kullanıyorum. Muhtarlarımız da bu uygulamadan memnun olduklarını söylüyorlar. Teksin, şu anda zorlukları ortadan kaldırmış oldu. Böylelikle işlerimizin daha aktif halde ilerlemesine neden oldu. Bu da biz muhtarları çok memnun etti” diye konuştu.

Akdeniz ilçesi İhsaniye Mahallesi Muhtarı Zehra Yılmaz, Teknolojiye ayak uydurmak gerektiğine inandığını dile getirerek, “Teknolojinin işin içerisine girmesi bizim de işlerimizi kolaylaştıracak. Büyükşehiri ilgilendiren bütün sorunlarla ilgili iletişim kurabileceğimiz çok güzel bir uygulama bu. Bundan sonra arada hiç aracı olmadan başkanımızla aramızda ciddi bir köprü oluşturacağına inanıyoruz” dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  muhtar, büyükşehir, belediye, hizmet

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA