29 Mart 2024 Cuma



16:42   ÇBK, BEŞIKTAŞ’A FARK ATTı!   15:14   MERSIN’DE KONTROLDEN ÇıKAN OTOMOBIL BIJUTERI DÜKKANıNA DALDı   15:11   DR. ALI ÖZ’DEN ‘TOROSLAR AŞKıNA’ YÜRÜYÜŞÜNE DAVET   11:35   AKDENIZ’DE GELENEKSEL TÜRK İSLAM SANATı ESERLERI SERGISI   11:31   "AÇ KALMA SÜRESINI AZALTMAK IÇIN SAHUR MÜMKÜN OLDUĞUNCA GEÇ YENMELIDIR"   11:30   BAŞKAN ÖZYIĞIT, YENIŞEHIRLILERI OY KULLANMAYA DAVET ETTI   11:26   “BIRILERI HALKıMıZA KIRLI BIR OYUN KURMAK ISTIYOR”   11:24   “VAKIT GELDI, MERSIN’E ÇOK GÜZEL PROJELER KAZANDıRACAĞıZ”   11:23   AKKUYU NGS’DE GERGINLIK: İŞÇILER, FIRMA YETKILILERININ ARAÇLARıNı TAŞLADı   11:22   "31 MART GÜNÜ CEVABıNı ALMıŞ OLACAKLAR"   11:21   ASKERLIK HAYALI 50 YAŞıNDA GERÇEKLEŞTI   11:19   ARACı KURŞUNLANAN BOZDOĞAN, SALDıRıYı KıNAMAK IÇIN DÜZENLENEN YÜRÜYÜŞE KATıLDı   11:18   180 MILYONLUK SAZAN SARMALı OPERASYONU: 20 TUTUKLAMA   11:00   MERSIN SERBEST BÖLGESINDE YıL SONU HEDEFI 4 MILYAR DOLARı AŞMAK   10:58   “31 MART’TA HIZMETE OY VERIN”   10:55   CHP’LI YıLDıZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK IÇIN DESTEK ISTEDI   10:54   “SANDıĞA GIDELIM, MERSIN GELECEĞINI DEĞIŞTIRELIM”   10:52   AKKUYU NGS’DE MAAŞ ALAMAYAN IŞÇILER IŞ BıRAKTı   10:49   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOZDOĞAN’ıN ARACı KURŞUNLANDı   10:47   OTOMOBIL ILE MOTOSIKLET ÇARPıŞTı: 1 ÖLÜ  
 
 
 
 
KADINLAR SPOR MERKEZLERİNE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
   

Erdemli’de, kontrollü normalleşme süreciyle birlikte tekrar açılan kadın spor merkezlerine kadınların yoğun ilgi gösterdiği bildirildi. Pandemi sonrası normalleşme dönemiyle beraber taleplerin artmasıyla Erdemli Belediyesine bağlı özel spor salonunda, iki kadın beden eğitimi öğretmeniyle hizmet başladı.

 

Tarih : 26 Eylül 2021 Pazar 15:56

Erdemli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren merkezlerde kadınlar, fitness, step-aerobik, zumba, pilates yaparak hem formda kalıyorlar hem de stres atıyorlar. Spor Merkezinde kadınlar kapsamlı bir taramadan geçerek, sağlık bir şekilde kilo vermeleri sağlanıyor.

“5 GÜN HİZMET VERİYORUZ”

Kontrollü normalleşme sürecinde yoğun bir talebin olduğunu ifade eden Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürü Kamil Boran, “3 yıl önce belediye başkanımızın talimatıyla faaliyete geçirdiğimiz Spor İşleri Müdürlüğü kapsamında açtığımız kadınlara özel spor salonumuz, bin kişilik kapasitesi ile haftanın 5 günü hizmet vermektedir. Pandemi sonrası normalleşme dönemiyle beraber taleplerin artmasıyla, iki bayan beden eğitimi öğretmenimizle hizmet etmekteyiz. Haftanın iki günü merkezimizde vücut analizi yapılarak, beslenme reçeteleri hazırlanmakta ve her bir kursiyerin dosyası takip edilmektedir. Kurslarımız seanslar halinde, pandemi döneminde normalleşmeyle beraber 15-20 kişilik gruplar halinde devam etmektedir. Merkezde step, aerobik, pilates ve egzersiz hizmetleri verilmektedir. Hijyenik ve pandemi kurallarına uygun merkezimize bütün kadınları bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, erdemli, kadın, spor, pandemi, normalleşme

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA