24 Nisan 2024 Çarşamba



12:31   SıCAKLAR ETKILEDI YENIDÜNYADA HASAT ERKEN BAŞLADı: FIYATı ÜRETICISINI SEVINDIRDI   12:29   TÜRKIYE, MEYVE ÜRETIMINDE DÜNYADA 4’ÜNCÜ SıRADA   12:27   MINIKLERDEN COŞKULU 23 NISAN KUTLAMASı   12:25   FESTIVALE FIS KONSERI DAMGA VURDU   12:20   MERSIN’DE ’1923 ÖĞRENCI 23 NISAN’ KONSERI VERDI   12:19   BAŞKAN SEÇER, ÇOCUKLARıN BAYRAM NEŞESINE ORTAK OLDU   12:15   TARSUSLULAR, 23 NISAN’ı BÜYÜK BIR SEVINÇLE KUTLADı   12:11   ERDEMLI’DE GELENEKSEL UÇURTMA ŞENLIĞI   12:07   MERSIN’DE UNUTULMAZ 23 NISAN   12:04   MEZITLI’DE EMIR CAN İĞREK’LE 23 NISAN COŞKUSU!   12:02   ‘SIBERGÖZ-34’ OPERASYONLARı SONUCU 47 ŞÜPHELI YAKALANDı   11:58   ‘SIBERGÖZ-33’ OPERASYONLARıNA 16 ŞÜPHELI YAKALANDı   11:32   ASHİB, 2023 YıLıNıN HAYVANSAL GıDA DEVLERINI ÖDÜLLENDIRDI   11:31   KADıN VE GENÇ GIRIŞIMCILERE AB DESTEĞI   11:29    “İNŞAATıN YÜZDE 40’ı TAMAMLANDı”   11:28   TARıM IŞÇILERI 23 NISAN’ı ERIK HASADı YAPARKEN KUTLADıLAR   11:26   BAŞKAN BOLTAÇ KOLTUĞUNU MINIK ÖĞRENCIYE DEVRETTI   11:25   BAŞKAN YıLDıZ, 23 NISAN’DA KOLTUĞUNU MINIK EYLÜL’E BıRAKTı   11:23   AKSA’DAN ÖNGE’YE HAYıRLı OLSUN ZIYARETI   11:19   BÜYÜKŞEHIR 23 NISAN SEVINCINI KENTE YAYDı  
 
 
 
 
TARSUS’A YENİ BİR OKUMA SALONU KAZANIYOR
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’ta yeni yerleşim alanı olan Altaylılar Mahallesi’nde bulunan Ötüken Vadi Park içerisine bir okuma salonu kazandırıyor. Salon tüm vatandaşların kullanımına uygun yapıldığı söylendi.

 

Tarih : 24 Eylül 2021 Cuma 14:28

Mahalle sakinlerinin okuma salonu talebi üzerine harekete geçen Büyükşehir ekipleri, çalışma kapsamında ilk olarak üst katı kadın ve çocuk atölyesi olarak kullanılan binanın alt bölümünde yer alan kemerlerin arasındaki boşlukları alüminyum doğramalarla kapattı. İç kısımda mutfak, personel ofisi, tuvalet, arşiv, okuma ve çalışma alanları yer alan, ferah ortamıyla dikkat çeken Ötüken Vadi Park Okuma Salonu, önümüzdeki günlerde hizmete girecek. Ekipler, ayrıca özel gereksinimli vatandaşların rahatça kullanabilmesi için engelli rampaları da yerleştirdi.

Fen İşleri Dairesinde Yapım Bakım Onarım Şube Müdürlüğü’nde görevli inşaat mühendisi Oğuzhan Özerden, salonun tüm vatandaşların kullanımına uygun yapıldığını dile getirerek, “Öncelikle burada merdiven ve engelli vatandaşlarımız için engelli rampası yapılmıştır. Daha sonra alüminyum doğramadan, alüminyum giydirme cephe yapılmıştır” dedi.

Yapım Bakım Onarım Şube Müdürlüğü’nde görevli makine mühendisi Murat Şahin ise “Muhtarımızın ve vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’in katkılarıyla çok amaçlı salonumuzu inşa etmiş bulunmaktayız. Vatandaşımızın rahat, konforlu bir zaman geçirebileceği bir alan olarak düşünüldü. Kışın soğuktan, yazın da sıcaktan etkilenmemeleri için klimalar monte edildi. WC’ler ve ortak kullanım alanları hijyenik şartlara tamamen uymaktadır. Hijyenik klozetler, hijyenik lavabolar, fotoselli bataryalar ve fotoselli kağıtlar olmak üzere tamamıyla temassız çalışan malzemeler, ürünler seçilmiştir” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, büyükşehir, belediye, tarsus, okumasalonu, altaylılarmahallesi, ötükenvadisi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA