16 Haziran 2025 Pazartesi



01:33   MERSİN EKONOMİ ZİRVESİ İHALESİNDE “ADRESE TESLİM” İDDİASI   17:27   MSK’DA YENI HEDEF AVRUPA KUPASı!   17:26   MERSIN’DE BAYRAM SEFERBERLIĞI: HER ŞEY HAZıR!   17:23    ANAMUR’DA MEMURA TAM TAZMINAT DÖNEMI BAŞLADı   17:21   TEKSTIL SEKTÖRÜNDEKI KRIZ TBMM GÜNDEMINDE   17:19   BAŞKAN YıLDıZ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   17:17   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘KURBAN BAYRAMı’ MESAJı   17:15   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN BAYRAM MESAJı   17:14   AKDENIZ’DE YERLI BUĞDAY HASADı BAŞLADı   17:12   MERSIN’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR, TATIL KEYFI BAŞLıYOR!   17:08   STRES YÖNETILEBILIR: UZMANDAN HAYAT DENGELEYEN TAVSIYELER   17:05   KURBAN KESIMI KESINLIKLE ÇOCUKLARA IZLETILMEMELI   16:43   BAYRAM SOFRALARıNDA KALP SAĞLıĞıNA DIKKAT   16:41   AÇıKTA SATıLAN YIYECEKLERE DIKKAT!   16:39   MERSIN’IN ENERJI ALTYAPıSı GÜÇLENIYOR   16:38   ZIRAI DONUN YARALARı KOLAY SARıLMAYACAK   16:23   MUT’TA MOTOSIKLET KAZASı: SÜRÜCÜ YARALı   16:22   KADıN KıLıĞıNA GIRIP CINAYET İŞLEDI: VURULMA ANı KAMERADA   16:20   MERSIN’DE DEHŞET ANLARı: ARAÇLARıNı İNSANLARıN ÜZERINE SÜRDÜLER   16:18   ACı HIKÂYE TEKRARLANDı: ANNE VE OĞLU EVDE YARALı BULUNDU  
 
 
 
 
MERSİN’DE 2 BİN 139 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
   

Mersin’de yılın ilk 8 ayında yapılan denetimlerde, çevreye rahatsızlık verdiği tespit edilen 240 bin 900 araca cezai işlem uygulanırken, 2 bin 139 aracın ise gerekli şartları yerine getiren kadar geçici süreliğine trafikten men edildiği bildirildi.

 

Tarih : 22 Eylül 2021 Çarşamba 15:44

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, trafik düzeni ve güvenliğinin artırılması, denetim faaliyetlerinin her zaman ve her yerde etkin bir şekilde gerçekleştirildiği yönünde sürücülerde 'algılanan yakalanma riski duygusunun' sürekli ve üst düzeyde tutulmasına yönelik yapılan genel denetimlerin yanı sıra, çevreyi rahatsız edecek derecede gürültü çıkaran araçlar üzerine ses ve gürültü çıkaran, vatandaşların sükunetini ve huzurunu bozan araç ve sürücülerine yönelik de özel denetimler yapıldığı belirtildi.

Bu kapsamda, 'mevzuata uygun olarak yapıldığı belgelenemeyen teknik değişikliğin çevredekileri rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaracak özellikte olması' hükmü gereğince, 2021 yılının ilk 8 ayında 1 milyon 129 bin 211 aracın denetlendiği, bu araçlardan 240 bin 900'ne trafik yönünden ceza işlemi uygulandığı, çevreyi rahatsız edecek derecede egzozu gürültü çıkaran 2 bin 139 aracın ise gerekli şartları yerine getiren kadar geçici süreliğine trafikten men edildiği kaydedildi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, trafik, müdürlük, çevre, rahatsızlık, araç, ceza

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA