20 Nisan 2024 Cumartesi



15:42   23 NISAN COŞKULU GEÇECEK   15:25   MERSIN ÜNIVERSITESI’NDE SEECO PROJESI TANıTıLDı   15:22   MERSIN’DE KAÇAK KAZı YAPAN 2 KIŞI YAKALANDı   14:34   YENIŞEHIR DÜNYA VE AVRUPA TRIATLON YARıŞLARıNA HAZıR   12:47   TARSUS TSO YÖNETIMINDEN BAŞKAN BOLTAÇ’A ZIYARET   11:58   “YıLıN ILK ÇEYREĞINDE YÜZDE 6 ARTıŞLA 551 MILYON DOLAR IHRACAT GERÇEKLEŞTIRDIK”   10:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ZABıTA EKIPLERI, YAZ SEZONUNA HAZıR   10:41   BÜYÜKŞEHIR’DEN BIR ILK: 23 NISAN ULUSLARARASı ÇOCUK FESTIVALI   10:40   "ANAMUR VE AYDıNCıK’TA AÇıLACAK YENI BÖLÜMLER IÇIN YÖK’E BAŞVURUMUZU YAPTıK"   10:39   MERSIN’DE YASA DıŞı BAHIS OPERASYONU: 5 GÖZALTı   10:37   DENIZE GIREN GENÇ ADAM BOĞULDU   10:36   CENAZEYE GIDERKEN KAZA GEÇIRIP ÖLDÜ   10:36   MERSIN’DEKI KAZADA HAYATıNı KAYBEDEN IŞÇI OSMANIYE’DE TOPRAĞA VERILDI   11:29   TURIST REHBERLERI YANLıŞTAN DÖNÜLMESINI BEKLIYOR   11:21   İPOTEKLI KONUT SATıŞLARı YÜZDE 49 AZALDı   11:19   MERSIN TURIZM FUARı BAŞLADı   11:17   BÜYÜKŞEHIR CEVDET AMCA’Yı YALNıZ BıRAKMADı   11:16   OTOBÜS SEFERLERI ARTıRıLDı, YENI HAT AÇıLDı   11:15   10 MILYONLUK LÜKS ARAÇLAR ELE GEÇIRILDI   11:13   ‘NARKOÇELIK-12’ OPERASYONUNDA 268 KIŞI YAKALANDı  
 
 
 
 
VATANDAŞLAR AKDENİZ’DE KEYİFLİ ANLAR YAŞADI
   

Akdeniz Belediyesi’nin Yaz Akşamları etkinlikleri kapsamında Kazanlı İlkokulu’nda gerçekleşen Romanlar ve Müzisyenler Derneği’ne bağlı sanatçıların konserinde vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

 

Tarih : 1 Eylül 2021 Çarşamba 16:31

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organizasyonluğunda süren Akdeniz'de Yaz Akşamları programlarının bir sonraki durağı Kazanlı oldu. Kazanlı İlkokulu'nda, Eltilerin Savaşı sinema filminin gösteriminin ardından, Romanlar ve Müzisyenler Derneği'ne bağlı sanatçılardan Başak Ongün ve Talip Moğoltekin'in konserlerinde de keyifli anlar yaşandı. Müziğin ritmine ayak uyduran vatandaşlar, gönüllerince eğlendi. Öte yandan belediye ekiplerince nostaljik günleri yad etmek maksadı ile vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz dağıtıldı.

Başkan Mustafa Gültak Akdeniz'in birçok kültürü içinde barındırdığına vurgu yaparak; "Bizler, ayrımcılığı kesin bir dille reddeden, kardeşliği ve birliği şiar edinerek yoluna devam eden bir bilinçteyiz. Bu kültür sanat ekinliklerimiz de yolumuza aynı kararlılıkla devam ettiğimizin bir göstergesidir.

Hemen her mahallemizde farklı kültürlerden sanatçılarımızı vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Akdeniz'de Yaz Akşamları etkinlikleri kapsamında bugün de Roman müzisyenlerimiz yeteneklerini bir kez daha bizlerle paylaşarak, vatandaşlarımıza moral oldular.  Hepsine çok teşekkür ediyor; başarılarının daim olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

GELECEK ETKİNLİKLER

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, Akdeniz'de Yaz Akşamları etkinlikleri kapsamında 2 Eylül Perşembe günü saat 19.30'da Karaduvar Mahalle Muhtarlığı önünde Kibrit Kutusu müzik grubunun konseri, 20.30'da ise aynı yerde Organize İşler Sazan Sarmalı filminin gösteriminin gerçekleşeceği bildirildi. Ayrıca vatandaşların merakla beklediği Oğuz Aksaç konseri ise 3 Eylül Cuma günü saat 20.30'da da Mersin Millet Bahçesinde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, akdeniz, belediye, yaz, akşam, konser, kültür, sanat

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA