18 Eylül 2025 Perşembe



19:50   MAHKEME KARARıYLA SOKAKTA KALACAKLAR!   19:38   YAŞLı KADıNı SINIR KRIZINE SOKAN YANGıN   18:25   978 MILYON LIRALıK DEV YELKENLI SUYA INDIRILDI   17:28   MERSIN’DE FıRTıNA UYARıSı; RÜZGARıN HıZı 90 KM’YE ULAŞACAK!   17:07   BALıK PAZARı ESNAFı ÇÖZÜM BEKLIYOR   17:06   MERSIN’DE ULAŞıM MASAYA YATıRıLDı   16:53   SILIFKE, MARAŞ’ı YEDI BITIRDI: 7-1   16:24   TMO ÇEKIRDEKSIZ KURU ÜZÜM ALıM FIYATıNı AÇıKLADı   15:31   TAZELENME ÜNIVERSITESI’NDE YENI DÖNEM KAYıTLARı TAMAMLANDı   14:44   MERSINLI KADıNLAR ‘MAHSA AMINI’YI ANDı   14:02   MERSIN’DE 324 KM SAHIL VAR, NEDEN 5 YıLDıZLı OTEL YOK?   13:32   KAÇAN ÇOCUKLARı TAKIP EDIP VURMUŞLAR!   12:49   ÇOCUĞUNU ÖLDÜREN ANNE TUTUKLANDı   12:37   TEZGAHLAR DOLDU, FIYATLAR DÜŞTÜ   12:25   MERSIN’DE SPORLA DOLU BIR HAFTA BAŞLADı!   12:21   ENFLASYON MASALıYLA GERÇEKLER GIZLENEMEZ   12:09   MERSIN’DE SAHADA, YOLDA VICDANDA KAZANDıLAR!   12:01   MERSIN’DE TERS YÖN DEHŞETI   11:04   MERSIN EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDE GÖREV DEĞIŞIMI   10:56   HATAY’A, ‘MERSIN’ YARAMıYOR: 2-3  
 
 
 
 
AKDENİZ BELEDİYESİ 440 AİLEYE HİJYEN PAKETİ DAĞITIDI
   

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesi sınırlarında yaşayan 440 aileye, içinde 5 litre bulaşık deterjanı, iki litre çamaşır suyu ve ikişer paket toz deterjandan oluşan hijyen paketleri dağıtıldı.

 

Tarih : 15 Ekim 2020 Perşembe 14:22

Akdeniz Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, korona virüs salgınına karşı mücadele aralıksız sürüyor. Pandemi ile mücadele kapsamında, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünce hazırlanan hijyen paketleri, Akdeniz sınırları içerisinde yaşayan yaşlı engelli ve ihtiyaç sahibi 440 haneye ulaştırıldı. Akdeniz'in farklı mahallelerinde yaşayan vatandaşlara teslim edilen hijyen paketlerinin içerisinde 5 litre bulaşık deterjanı, 2 litre çamaşır suyu ile ikişer paket toz deterjan yer aldı.

Salgınla mücadele kesintisiz sürüyor

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, korona virüs salgını ile mücadeleye aralıksız devam ettiklerini belirterek, belediye olarak ihtiyaç sahibi, yaşlı engelli ve kimsesiz vatandaşların yanında olduklarını söyledi. Mahalle evlerinde üretilen on binlerce maskenin de başta sağlık çalışanları olmak üzere vatandaşlara ulaştırıldığını ifade eden Gültak, hazırlanan on binlerce şişe dezenfektanın da ilçe genelinde yaşayan vatandaşlara ulaştırıldığını, afiş, billboard ve kısa filmlerle salgına karşı toplumsal bilinç oluşturmaya çalıştıklarını anlattı.

Başkan Gültak, salgınla mücadele kapsamında belediye bünyesinde kurulan kriz masasının çalışmaya devam ettiğini, kamu ve özel iş yerlerinin yanı sıra vatandaşların toplu kullandığı mekanların, semt pazarları ile cadde ve sokakların dezenfekte işlemlerinin sürdüğünü de kaydetti. Gültak, hijyen paketlerinin dağıtımının ilçe genelinde devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Paylaş :
 
Etiketler :  akdeniz, belediye, hijyen, paket, 440aile,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA