28 Mart 2024 Perşembe



11:00   MERSIN SERBEST BÖLGESINDE YıL SONU HEDEFI 4 MILYAR DOLARı AŞMAK   10:58   “31 MART’TA HIZMETE OY VERIN”   10:55   CHP’LI YıLDıZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK IÇIN DESTEK ISTEDI   10:54   “SANDıĞA GIDELIM, MERSIN GELECEĞINI DEĞIŞTIRELIM”   10:52   AKKUYU NGS’DE MAAŞ ALAMAYAN IŞÇILER IŞ BıRAKTı   10:49   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOZDOĞAN’ıN ARACı KURŞUNLANDı   10:47   OTOMOBIL ILE MOTOSIKLET ÇARPıŞTı: 1 ÖLÜ   10:45   MERSIN’DE SILAH KAÇAKÇıLıĞı OPERASYONU: 4 TUTUKLAMA   11:52   “BIZIM SEÇIMDEN ÖTE MESAIMIZ VAR; ‘HIZMETLER’ ”   11:44    “STK’LARıN GÖRÜŞLERI, BIZE YARAR SAĞLıYOR”   11:43   AYAKKABı TAMIRCILERI ÇıRAK BULMAKTA ZORLANıYOR   11:41   KAYıSı AĞAÇLARı ÇIÇEK AÇTı, ORTAYA GÖRSEL ŞÖLEN ÇıKTı   11:39   “BIRLIKTE BAŞARACAĞıZ, BIRLIKTE KAZANACAĞıZ”   11:38   “MERSIN HALKı ARTıK DEĞIŞIM ISTIYOR, HIZMET ISTIYOR”   11:37   CHP’LI YıLDıZ, IŞÇILERLE BULUŞTU   11:35   “BAŞARıMıZ ORTADA AKDENIZ’IN HIKÂYESINI DEĞIŞTIRDIK”   11:33   BAŞKAN SEÇER, ŞEVKET SÜMER’DE YURTTAŞLARLA IFTAR YAPTı   11:31   “MERSIN’IN ULAŞıM VE TRAFIK SORUNUNU ÇÖZECEĞIZ”   11:27   "BEN DAVAMDAN VAZGEÇMIYORUM"   11:26   MERSIN’DE MOTOSIKLET HıRSıZLıĞıNA KARŞı UYGULAMA  
 
 
 
 
BETEM KAYITLARI BAŞLADI
   

Yenişehir Belediyesinin Türkiye’de bir ilke imza atarak hayata geçirdiği Erken Çocukluk Eğitimi Projesi kapsamında kurduğu Yenişehir Belediyesi Özel Ömer Faruk İlbilgen Beceri Temelli Eğitim Merkezi (BETEM) için kayıtları almaya başladı.

 

Tarih : 20 Ağustos 2021 Cuma 13:07

Yeni eğitim-öğretim yılında hizmete açılacak olan ve 3-6 yaş arasında çocukların okul öncesi beceri temelli eğitim alabileceği Özel Ömer Faruk İlbilgen Beceri Temelli Eğitim Merkezi (BETEM), Morel Mahallesinde çevre dostu binalara verilen Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED) Sertifikası’na uygun olarak yapıldı. Yenişehir Belediyesi, BETEM’de oluşturduğu bilim, hareket, tasarım, müzik ve drama atölyeleriyle her çocuk için tam zamanlı bireysel ve zenginleştirilmiş eğitimler verecek. Okul öncesi alanında eğitim alan ve BETEM’de görev yapacak öğretmenlere, geçtiğimiz ay uzman akademisyenler tarafından eğitim seminerleri de verildi.

BAŞKAN VAHAP SEÇER BETEM’İ ZİYARET ETTİ

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Ömer Faruk Güngör, Yenişehir İlçe Kaymakamı Mustafa Kılıç ve İl Müftüsü Şaban Kondi ile birlikte BETEM’i gezdi. Başkan Özyiğit, merkezde 3-6 yaş arasındaki çocuklara verilecek eğitimlerle ilgili bilgi verdi.

ÇOCUKLAR İÇİN BECERİ TEMELLİ EĞİTİM PROGRAMI

96 öğrenci kapasiteli merkezde çağdaş gelişim öğrenme teorileri ve yenilikçi bir bakış açısıyla 3-6 yaş arası çocuklar için beceri temelli eğitim programı uygulanacak. Aileler, 0324 606 03 03 telefon numarasını arayarak kesin kayıtlar hakkında bilgi alabilecek.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, yenişehir, belediye, türkiye, betem, başkanseçer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA