28 Mart 2024 Perşembe



11:00   MERSIN SERBEST BÖLGESINDE YıL SONU HEDEFI 4 MILYAR DOLARı AŞMAK   10:58   “31 MART’TA HIZMETE OY VERIN”   10:55   CHP’LI YıLDıZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK IÇIN DESTEK ISTEDI   10:54   “SANDıĞA GIDELIM, MERSIN GELECEĞINI DEĞIŞTIRELIM”   10:52   AKKUYU NGS’DE MAAŞ ALAMAYAN IŞÇILER IŞ BıRAKTı   10:49   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOZDOĞAN’ıN ARACı KURŞUNLANDı   10:47   OTOMOBIL ILE MOTOSIKLET ÇARPıŞTı: 1 ÖLÜ   10:45   MERSIN’DE SILAH KAÇAKÇıLıĞı OPERASYONU: 4 TUTUKLAMA   11:52   “BIZIM SEÇIMDEN ÖTE MESAIMIZ VAR; ‘HIZMETLER’ ”   11:44    “STK’LARıN GÖRÜŞLERI, BIZE YARAR SAĞLıYOR”   11:43   AYAKKABı TAMIRCILERI ÇıRAK BULMAKTA ZORLANıYOR   11:41   KAYıSı AĞAÇLARı ÇIÇEK AÇTı, ORTAYA GÖRSEL ŞÖLEN ÇıKTı   11:39   “BIRLIKTE BAŞARACAĞıZ, BIRLIKTE KAZANACAĞıZ”   11:38   “MERSIN HALKı ARTıK DEĞIŞIM ISTIYOR, HIZMET ISTIYOR”   11:37   CHP’LI YıLDıZ, IŞÇILERLE BULUŞTU   11:35   “BAŞARıMıZ ORTADA AKDENIZ’IN HIKÂYESINI DEĞIŞTIRDIK”   11:33   BAŞKAN SEÇER, ŞEVKET SÜMER’DE YURTTAŞLARLA IFTAR YAPTı   11:31   “MERSIN’IN ULAŞıM VE TRAFIK SORUNUNU ÇÖZECEĞIZ”   11:27   "BEN DAVAMDAN VAZGEÇMIYORUM"   11:26   MERSIN’DE MOTOSIKLET HıRSıZLıĞıNA KARŞı UYGULAMA  
 
 
 
 
BAŞKAN ATSIZ’DAN ’MASAL EVİ’ SÖZÜ
   

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a, Toroslar’da bir ’masal evi’ açacaklarının sözünü verdi. Yılmaz, Bakan Selçuk’u ağırlamaktan büyük onur duyduklarını söyledi.

 

Tarih : 27 Temmuz 2021 Salı 16:59

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, dünkü Yenişehir Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen 'Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları' programına eşi Meltem Yılmaz ile katılan Başkan Yılmaz, Bakan Ziya Selçuk'a günün anısına Orhun Kitabelerinin minyatür örneğini takdim etti. Bakan Selçuk da Başkan Yılmaz'a bu anlamlı hediyesinden dolayı teşekkür etti. Sahneden katılımcılara seslenerek Başkan Yılmaz'ın 'masal evi' müjdesini açıklayan Bakan Selçuk, "Buradan bir müjdemiz var. Toroslar Belediyemiz bir masal evi açacak. Başkanımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"ÜLKEMİZ BÜYÜK BİR KÜLTÜREL MİRASA SAHİP"

Bakan Selçuk'u Mersin'de ağırlamaktan büyük bir onur duyduklarını söyleyen Yılmaz, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetişmesi ve en güzel eğitimi almaları en büyük arzumuz. Bunun için imkanlarımız ölçüsünde elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Ülkemiz büyük bir kültürel mirasa sahip. Anadolu Masalları Projesi de çocuklarımızın sosyal ve duygusal gelişimlerine katkı sağlayacak önemli bir çalışma. Bu projenin ilçemizde olması ve çocuklarımızın Türk masal kahramanlarını tanıyarak büyümeleri bizleri de mutlu edecektir" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, toroslar, belediye, yılmaz, milli, eğitim, bakanlık, ziyaselçuk, masalevi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA