⏱ 18 Mayıs 2026 Pazartesi
SON DAKİKA
REKLAM ALANI

GÜNDEM

BÜYÜKŞEHİR BAYRAMDA DA HİZMETE DEVAM ETTİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca da hizmetlerine aralıksız devam etti. Vatandaşların talep ve şikayetleri anında karşılık buldu.

GÜNDEM 24 Temmuz 2021 Cumartesi 16:04 1315 okunma
BÜYÜKŞEHİR BAYRAMDA DA HİZMETE DEVAM ETTİ

Mersin Büyükşehir Belediyesinin, birçok birimiyle Kurban Bayramı boyunca vatandaşlara hizmet vermeye devam ettiği belirtilirken, mobil uygulama olan 'Teksin' üzerinden yapılan talep ve şikayetlerin anında karşılandığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Mezarlıklar Dairesi tarafından bayram öncesinde 13 ilçedeki kent mezarlıklarında temizlik, budama, ilaçlama ve yol düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Mezarlıklarda bayram süresince de vatandaşlara birçok hizmet sunuldu. Arife gününden itibaren kaybettikleri yakınlarının kabirlerini ziyarete gelen vatandaşlara girişte su ve el dezenfektanı ikram edilirken, özel gereksinimli, hamile ve yaş almış vatandaşlar için ise mezarlık içi ulaşımlar ring araçlarıyla sağlandı.