28 Mart 2024 Perşembe



11:00   MERSIN SERBEST BÖLGESINDE YıL SONU HEDEFI 4 MILYAR DOLARı AŞMAK   10:58   “31 MART’TA HIZMETE OY VERIN”   10:55   CHP’LI YıLDıZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK IÇIN DESTEK ISTEDI   10:54   “SANDıĞA GIDELIM, MERSIN GELECEĞINI DEĞIŞTIRELIM”   10:52   AKKUYU NGS’DE MAAŞ ALAMAYAN IŞÇILER IŞ BıRAKTı   10:49   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOZDOĞAN’ıN ARACı KURŞUNLANDı   10:47   OTOMOBIL ILE MOTOSIKLET ÇARPıŞTı: 1 ÖLÜ   10:45   MERSIN’DE SILAH KAÇAKÇıLıĞı OPERASYONU: 4 TUTUKLAMA   11:52   “BIZIM SEÇIMDEN ÖTE MESAIMIZ VAR; ‘HIZMETLER’ ”   11:44    “STK’LARıN GÖRÜŞLERI, BIZE YARAR SAĞLıYOR”   11:43   AYAKKABı TAMIRCILERI ÇıRAK BULMAKTA ZORLANıYOR   11:41   KAYıSı AĞAÇLARı ÇIÇEK AÇTı, ORTAYA GÖRSEL ŞÖLEN ÇıKTı   11:39   “BIRLIKTE BAŞARACAĞıZ, BIRLIKTE KAZANACAĞıZ”   11:38   “MERSIN HALKı ARTıK DEĞIŞIM ISTIYOR, HIZMET ISTIYOR”   11:37   CHP’LI YıLDıZ, IŞÇILERLE BULUŞTU   11:35   “BAŞARıMıZ ORTADA AKDENIZ’IN HIKÂYESINI DEĞIŞTIRDIK”   11:33   BAŞKAN SEÇER, ŞEVKET SÜMER’DE YURTTAŞLARLA IFTAR YAPTı   11:31   “MERSIN’IN ULAŞıM VE TRAFIK SORUNUNU ÇÖZECEĞIZ”   11:27   "BEN DAVAMDAN VAZGEÇMIYORUM"   11:26   MERSIN’DE MOTOSIKLET HıRSıZLıĞıNA KARŞı UYGULAMA  
 
 
 
 
GENÇ ŞARKICI, İLK SAHNE PERFORMANSINI YAŞADI
   

Retro Music Cafe’de ilk sahnesine çıkan 21 yaşındaki genç şarkıcı Eren Solmaz, sesi ve gitar performansıyla dinleyenlere keyif dolu anlar yaşattı.

 

Tarih : 15 Temmuz 2021 Perşembe 22:43

Mersinli 21 yaşındaki genç şarkısı Eren Solmaz Retro Music Cafe’de ilk sahnesine çıktı. Solmaz, muhteşem sesi ve gitar performansıyla, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gün yaşattı.

Yenişehir’de bulunan Retro Music Cafe’de ilk kez sahneye çıkan Eren Solmaz’ı ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadı. Solmaz, eşsiz performansı ve söylediği birbirinden güzel şarkılarla kendisini izlemeye gelenleri adeta mest etti. Kendisini ilk konserinde izlemeye gelen müzikseverler, Eren Solmaz’ın büyüleyici bir sesi olduğunu ve ileride çok daha başarılı olacağını ifade ettiler. Eren Solmaz’ın sahne performansına hayran kaldığını belirten Gizem Aslan adlı bir vatandaş ise, “İlk performansı olduğunda çok şaşırdım. Sahnedeki kendinden emin duruşu ve muhteşem performansı gerçekten takdire şayan. Etkileyici bir ses tonuna sahip. Eminim ileride çok daha güzel yerlere gelecektir” diye belirtti. Aslan, Eren Solmaz’a başarılar diledi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, yenişehir, sanat, şarkı, erensolmaz

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA