29 Mart 2024 Cuma



11:00   MERSIN SERBEST BÖLGESINDE YıL SONU HEDEFI 4 MILYAR DOLARı AŞMAK   10:58   “31 MART’TA HIZMETE OY VERIN”   10:55   CHP’LI YıLDıZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK IÇIN DESTEK ISTEDI   10:54   “SANDıĞA GIDELIM, MERSIN GELECEĞINI DEĞIŞTIRELIM”   10:52   AKKUYU NGS’DE MAAŞ ALAMAYAN IŞÇILER IŞ BıRAKTı   10:49   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOZDOĞAN’ıN ARACı KURŞUNLANDı   10:47   OTOMOBIL ILE MOTOSIKLET ÇARPıŞTı: 1 ÖLÜ   10:45   MERSIN’DE SILAH KAÇAKÇıLıĞı OPERASYONU: 4 TUTUKLAMA   11:52   “BIZIM SEÇIMDEN ÖTE MESAIMIZ VAR; ‘HIZMETLER’ ”   11:44    “STK’LARıN GÖRÜŞLERI, BIZE YARAR SAĞLıYOR”   11:43   AYAKKABı TAMIRCILERI ÇıRAK BULMAKTA ZORLANıYOR   11:41   KAYıSı AĞAÇLARı ÇIÇEK AÇTı, ORTAYA GÖRSEL ŞÖLEN ÇıKTı   11:39   “BIRLIKTE BAŞARACAĞıZ, BIRLIKTE KAZANACAĞıZ”   11:38   “MERSIN HALKı ARTıK DEĞIŞIM ISTIYOR, HIZMET ISTIYOR”   11:37   CHP’LI YıLDıZ, IŞÇILERLE BULUŞTU   11:35   “BAŞARıMıZ ORTADA AKDENIZ’IN HIKÂYESINI DEĞIŞTIRDIK”   11:33   BAŞKAN SEÇER, ŞEVKET SÜMER’DE YURTTAŞLARLA IFTAR YAPTı   11:31   “MERSIN’IN ULAŞıM VE TRAFIK SORUNUNU ÇÖZECEĞIZ”   11:27   "BEN DAVAMDAN VAZGEÇMIYORUM"   11:26   MERSIN’DE MOTOSIKLET HıRSıZLıĞıNA KARŞı UYGULAMA  
 
 
 
 
KOCA’DAN SERTAB ERENER’E TEŞEKKÜR
   

Sağlık Bakanlığı tarafından "Kolları Sıvıyoruz" sloganıyla yürütülen kampanyaya ünlü şarkıcı Sertab Erener’den büyük destek geldi.

 

Tarih : 13 Temmuz 2021 Salı 23:28

 

Korona virüs ile mücadelede yürütülen aşılama kampanyası kapsamında Sertab Erener, Cem Karaca'nın seslendirdiği "Bu Son Olsun" şarkısını yeni sözlerle yeniden yorumladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kolları Sıvıyoruz" sloganıyla yürütülen kampanyanın devamı niteliğinde olan klibi Twitter hesabından paylaşarak Sertab Erener'e teşekkür etti.

Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19 ile mücadelede yürütülen aşılama kampanyası kapsamında, sanatçı Cem Karaca'nın seslendirdiği "Bu Son Olsun" şarkısının sanatçı Sertab Erener tarafından yeniden yorumlandığı bir klip hazırlandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kolları Sıvıyoruz" sloganıyla yürütülen Kovid-19 aşılama kampanyasının devamı niteliğinde olan klibi Twitter hesabından paylaşarak Sertab Erener'e teşekkür etti.

CEM KARACA'NIN "BU SON OLSUN" ŞARKISI YENİDEN YORUMLANDI

Salgının neden olduğu zorlukların bir an önce bitmesi için tüm toplumun aşı olmaya davet edildiği klipte, bestesi Mehmet Soyarslan'a ait olan, vefat eden sanatçı Cem Karaca'nın seslendirdiği "Bu Son Olsun" şarkısının yeni sözlerle, yeniden yorumlandığı versiyonu Sertab Erener tarafından seslendirildi.

Klipte, aşı olan her bireyin salgınla mücadelede büyük ve olumlu bir değişime sebep olduğu gösteriliyor. "Ne zor günler, ne dört duvar, hayat bulur çaresini. İnsanı özlermiş insan, bu son olsun bu son. Güzel günler gelir inan, bu son olsun, bu son." sözlerinin yer aldığı klipte, "Hayal ettiğimiz bu hayata dönmek için şimdilik maske ve mesafe tedbirlerine bir süre daha uymalı ve mutlaka aşımızı olmalıyız." mesajı veriliyor.

KAMPANYAYA BİRÇOK ÜNLÜ İSİM KATILDI

Sağlık Bakanlığının aşılama çalışmalarının geniş kesimlere ulaşması için "Kolları Sıvıyoruz" sloganıyla yürütülen kampanyada, Haluk Bilginer, Şener Şen, Candan Erçetin, Okan Bayülgen, Ezgi Mola, Cem Yılmaz, Kıvanç Tatlıtuğ, Ahmet Özhan, İlber Ortaylı, Zeynep Bastık, Sevcan Orhan, Acun Ilıcalı ve Cedi Osman gibi birçok ünlü isim kamera karşısına geçerek toplumu aşı olmaya davet etmişti.  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden ünlülerin vermiş olduğu destekten dolayı memnuniyetini ifade ederek paylaşımlarda bulunmuştu.

Paylaş :
 
Etiketler :  sertab erener, yeni şarkı, bu son olsun, bakan koca

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA