23 Nisan 2024 Salı



11:32   ASHİB, 2023 YıLıNıN HAYVANSAL GıDA DEVLERINI ÖDÜLLENDIRDI   11:31   KADıN VE GENÇ GIRIŞIMCILERE AB DESTEĞI   11:29    “İNŞAATıN YÜZDE 40’ı TAMAMLANDı”   11:28   TARıM IŞÇILERI 23 NISAN’ı ERIK HASADı YAPARKEN KUTLADıLAR   11:26   BAŞKAN BOLTAÇ KOLTUĞUNU MINIK ÖĞRENCIYE DEVRETTI   11:25   BAŞKAN YıLDıZ, 23 NISAN’DA KOLTUĞUNU MINIK EYLÜL’E BıRAKTı   11:23   AKSA’DAN ÖNGE’YE HAYıRLı OLSUN ZIYARETI   11:19   BÜYÜKŞEHIR 23 NISAN SEVINCINI KENTE YAYDı   11:17   MERSIN IÇIN SıCAK HAVA UYARıSı   11:12   ÇOCUKLAR ILK DEFA HAVALı TÜFEKLE ATıŞ YAPTı, KÖRLING OYNADı   11:11   BU KıZLAR BAŞARıYA DOYMUYOR   10:29   FINANS UZMANıYDı, ARıCı OLDU   10:27   BAŞKAN SEÇER, SEÇIM BAŞARıSıNıN FORMÜLÜNÜ ANLATTı   10:26   23 NISAN COŞKUSU SÜRÜYOR   10:24   MERSIN’DE TRAFIK KAZASı: 2 ÖLÜ, 3 YARALı   10:21   YENIŞEHIR’DEKI DÜNYA PARATRIATLON KUPASı’NDA TARIH YAZıLDı   10:19   MSK’NıN SÜPER LIG YOLU GALIBIYETLERLE DOLU   10:18   KADıNLAR GÜNÜ TENIS TURNUVASı’NDA DERECEYE GIRENLERE ÖDÜLLERI VERILDI   15:42   23 NISAN COŞKULU GEÇECEK   15:25   MERSIN ÜNIVERSITESI’NDE SEECO PROJESI TANıTıLDı  
 
 
 
 
“TARSUS’A İHTİŞAM KAZANDIRACAĞIZ”
   

Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, dünyanın ve ülkemizin güzide üniversitelerinden akademik derecelerini almış hocalarla, farklı ekolleri üniversitede harmanlayarak kendi ekollerini oluşturma yönünde önemli mesafe kaydettiklerini belirtti.

 

Tarih : 7 Temmuz 2021 Çarşamba 17:39

Rektör Aydın, yeni bir üniversite olmalarına rağmen öğrencilere ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programlarıyla oldukça geniş bir yelpazede seçenek sunduklarını, üniversite olarak her alanda niteliği artırıp, tercih dönemlerinde üniversite adaylarının aklına gelecek ilk üniversitelerden biri olma hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerine dikkat çekti. Tarsus Üniversitesi’ne olan teveccühten ziyadesiyle memnun olduklarını ifade eden Aydın, üniversitenin yeni akademisyen katılımlarıyla her geçen yıl nitelikli bir büyüme sürecinden geçtiğini söyledi.

Rektör Aydın, dünyanın ve ülkemizin güzide üniversitelerinden akademik derecelerini almış hocalarla, farklı ekolleri üniversitede harmanlayarak kendi ekollerini oluşturma yönünde önemli mesafe kaydettiklerini belirtti.
Üniversitenin nitelikli makale, uluslararası iş birliği, proje ve benzeri akademik performans çıktılarının da oldukça iyi bir seviyede olduğunu ifade eden Aydın, kısa geçmişine rağmen bağımsız kuruluşlar tarafından bu göstergeler üzerinden yapılan değerlendirmelerde üniversitenin ön sıralarda olduğunu belirtti.Yine bağımsız değerlendirme kuruluşları tarafından öğrenci ve akademisyen memnuniyetinde ön sıralarda olduklarını vurgulayan Aydın, pandemi sürecinde de oluşturmuş oldukları dijital altyapı ve sundukları imkanlarla bu memnuniyeti daha da üst seviyelere taşıdıklarını ifade etti.

Üniversitelerin, sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan bulundukları kentleri dönüştürme potansiyeline sahip olduğunu söyleyen Rektör Aydın” bölgedeki bütün paydaşlarla iyi ilişkiler geliştirdik. Onların da katkısıyla Tarsus Üniversitesi olarak farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış, ihtişamın merkezindeki bir kent olan Tarsus’umuza bu ihtişamı yeniden kazandırma ve hayatın her alanında bunun yansımalarını görme hedefimiz var” diye belirtti.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, tarsus, üniversite, rektör, orhanaydın

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA