28 Aralık 2025 Pazar



14:44   TARSUS’TA ŞEHITLER DUALARLA YAD EDILDI   14:41   TARSUS’TA ŞEHITLER IÇIN HELVA IKRAMı   14:39   YERLI MUZ IÇIN GÜÇLÜ KOOPERATIF MESAJı   12:53   İLYAS HALIL ÖYKÜ ÖDÜLÜ ALIHAN DEMIR’E   12:22   MERSIN’E LOJISTIK MERKEZ KURULMASı KARARı ÇıKTı   12:12   MERSIN’DE ACı OLAY: EVDE ÇıKAN YANGıNDA 2 ÇOCUK HAYATıNı KAYBETTI   11:09   MERSIN LIMANı’NDA 182 MILYON TL’LIK GÜMRÜK KAÇAKÇıLıĞı OPERASYONU   10:23   TARSUS ÜNIVERSITESI ÖĞRENCILERI MERCAN BILIM MERKEZI’NDE BILIMLE BULUŞTU   10:21   AYKOME’NIN 2025 YıLı 2. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTIRILDI   10:19   MERSIN POLISINDEN MİT DESTEKLI OPERASYON: 33 MILYONLUK UYUŞTURUCU ELE GEÇIRILDI   10:02   YAPAY ZEKA TEHLIKESI BÜYÜYOR: "SAHTE IÇERIKLER KAMUOYUNUN ALGıSıNı ÇOK HıZLı BIR ŞEKILDE ŞEKILLENDIREBILIYOR"   09:59   MERCEK’TE DIJITAL TASARıM VE CANVA KURSUNA YOĞUN ILGI   15:55   TARSUS’TA YıLBAŞı PAZARLARı KAPıLARıNı AÇTı   11:21   TARSUS’TA REGAIB KANDILI DAYANıŞMAYLA KARŞıLANDı   10:43   MERSIN’DE ESENLI-HEBILLI BAĞLANTı YOLU YENILENEREK HIZMETE AÇıLDı   10:41   MERSIN’DE HıYAR FIDESI DESTEĞI AYDıNCıK’TA HASADA DÖNÜŞTÜ   10:38   MERSIN’DE REGAIP KANDILINDE 15 BIN KANDIL SIMIDI DAĞıTıLDı   10:35   MERSIN’DE FıRıNLARA SıKı DENETIM: 5 IŞLETMEYE CEZA   10:33   KAZA YAPAN ARAÇTA SıKıŞAN SÜRÜCÜ ITFAIYE EKIPLERINCE KURTARıLDı   15:13   ANAMUR’DA ŞIVLILIK GELENEĞI MINIKLERLE YAŞATıLDı  
 
 
 
 
MEZİTLİ DEVLET HASTANESİ İNŞAAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
   

Mezitli Devlet Hastanesi’nin inşaat çalışmaları başlıyor. Başkan Tarhan, “Mezitli Kuyuluk bölgesinde 200, 201 ve 205 numaralı bölmelerde 150 yataklı devlet hastanesi ve 50 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi inşaatına başlanıyor. Ve ilk sondaj amaçlı çalışmayı yol açma belediyemizin çalışanlarına nasip oldu. Tüm Mezitli’ye hayırlı olsun” dedi.

 

Tarih : 7 Temmuz 2021 Çarşamba 15:16

Mezitli Belediyesi Hayvan Mezarlığı doğusu, Mezitli Tabiat Parkının güney batısında yer alan hastane inşaatına başlanması, ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Bu konuda yoğun girişimlerde bulunarak yapılmasına öncü olan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkür eden vatandaşlar, “Başkanımız Neşet Tarhan sayesinde pek çok şey Mezitli’ye geldi. Daha önce yıllardır en büyük sorunlarımızdan birisi olan araç muayene istasyonunun Mezitli’ye gelmesini sağlayan Başkanımızın yoğun çabası sayesinde şimdi de devlet hastanesi yapılıyor. Hastalandığımız zaman çok zor şartlarda Şehir Hastanesine ya da Erdemli Devlet Hastanesine gitmekten kurtulacağız” dediler.

Dönemin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı olan şimdiki Hazine Bakanı Lütfi Elvan’ın Kuyuluk'ta 150 yataklı devlet hastanesi ve 50 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi yapımı konusunda Başkan Tarhan ile Ankara’da yaptığı görüşme sonrası Sağlık Bakanlığını arayarak, hastane projesinin hazırlanması istemişti. Başkan Tarhan, “Yaklaşık iki yıl önce Ankara’da yaptığımız girişimlerin ardından halkımıza devlet hastanesi yapılacağı müjdesini aktarmıştık. Mezitli Kuyuluk bölgesinde 200, 201 ve 205 numaralı bölmelerde 150 yataklı devlet hastanesi ve 50 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi inşaatına başlanıyor. Ve ilk sondaj amaçlı çalışmayı yol açma belediyemizin çalışanlarına nasip oldu. Tüm Mezitli’ye hayırlı olsun” dedi.

Devlet hastanesinin yapılması ile sağlık hizmetlerinden daha kısa sürede yararlanılacağına vurgu yapan Tarhan, "İlçemizin kalkınması ve güçlenmesi adına yaptığımız çalışmalar halkımız istekleri doğrultusunda ilerliyor. Halkımız istiyor, biz gerekli çalışmalarımızı başlatıyor ve mücadelemizi veriyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Tarhan, Devlet Hastanesi inşaatına başlanılacak olmasının kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyledi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, mezitli, kuyuluk, devlet, hastane,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA