20 Eylül 2025 Cumartesi



17:54   SARı SERUMU HASTANE DıŞıNDA YAPTıRMAYıN!   17:07   SILIFKE’DEN TÜRKIYE’YE ILHAM!   16:52   KÜÇÜK TARAFTARA KURŞUN, ARTıK MAÇA GELMEK ISTEMIYOR!   16:33   TEK TEKER TERÖRÜ; 44 BIN TL CEZA, TRAFIKTEN MEN!   16:15   KıZıNı TIKTOK’TA TEŞHIR EDEN BABA GÖZALTıNDA!   15:51   ABD’DE ASKERI HELIKOPTER DÜŞTÜ: 4 ÖLÜ   15:34    FENERBAHÇE KONGRESINDE GERGINLIK!   15:21   TARSUS’TA TARIH YıKıLıYOR, YERINE OTOPARK YAPıLıYOR!   14:39   ABD’DE DEV SOĞUTMA KULESI 400 KILOGRAMDAN FAZLA PATLAYıCıYLA YıKıLDı   14:16   HUZUREVINE ‘EVET’, YER SEÇIMINE ‘HAYıR’   14:05   ÇUKUROVA’DA TARıM ALARMı; IŞÇILER İÇ ANADOLU’YA KAÇıYOR   13:47   ERDEMLI’DE OTOMOBIL ILE MOTOSIKLET ÇARPıŞTı: 2 YARALı   13:35   TERS YÖNDE TERÖR ESTIREN SÜRÜCÜNÜN EHLIYETI GITTI!   11:15   ELEKTRIK KESINTISI GÜLNAR KÖYLERINI VURDU: KOAH HASTALARı ZORDA   23:12   ANAMUR VE BOZYAZı’DA PEŞ PEŞE YANGıNLAR!   22:47   ALEVLERIN GÖLGESINDE DÜĞÜN EĞLENCESI!   21:55   ULAŞıM 10 GÜN BOYUNCA ÜCRETSIZ; TÜM ILÇELERDE GEÇERLI OLACAK   21:19   ARANAN YAŞLı ADAM SULAMA KANALıNDA ÖLÜ BULUNDU   21:16    ADANA’DA DENIZE GIREN 18 YAŞıNDAKI GENÇ BOĞULDU   20:01   MERSIN MERKEZLI DEAŞ OPERASYONU: 6 ŞÜPHELI CEZAEVINDE  
 
 
 
 
SANATÇILARA BİR DESTEKTE TARSUS’TAN
   

Tarsus Belediyesinin pandemi sürecinde ekonomik sıkıntılar çeken yerel sanatçılara destek olmak amacıyla başlattığı ’Tarsus’un sesleri’ destek konserleri başladı. Pandemi sonrası mahallelerinde yapılan bu konserin ilk konser olduğunu ve halka büyük moral verdiğini dile getiren Hacıhamzalı Mahalle Muhtarı Murat Aytaş, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a, yardımsever tavrı ve sanatçılara verdiği destek için de ayrıca teşekkür etti.

 

Tarih : 6 Temmuz 2021 Salı 14:06

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 'Tarsus’un sesleri' konserleri kapsamında ilk olarak Hacıhamzalı’da düzenlenen etkinlikte, Tarsus Türk Halk Müziği Derneği sanatçıları sahne aldı. Halkın yoğun katılım sağladığı konserde 20 sanatçı müzik ziyafeti çekti. Halkın sanatçılara eşlik ederek söylediği türkülerin yanı sıra halaylar çekildi, ayrıca Hacıhamzalı yöresinde çok sevilen 'çilli bom' oyunu oynanarak coşkulu bir gece yaşandı.

Pandemi sonrası mahallelerinde yapılan bu konserin ilk konser olduğunu ve halka büyük moral verdiğini dile getiren Hacıhamzalı Mahalle Muhtarı Murat Aytaş, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a, yardımsever tavrı ve sanatçılara verdiği destek için de ayrıca teşekkür etti.
Pandemi sürecinde yaşanan sağlık sıkıntılarının yanı sıra ekonomik olarak da ülkenin zor şartlardan geçtiğini ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan,
"Pandemi sürecinde belediye olarak üzerimize düşenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu süreçte özellikle sağlık anlamında yaptığımız çalışmalarla Türkiye’de öncü belediyeler arasına girdik. Bu zorlu süreçte halkın yaşadığı ekonomik sıkıntılara da destek olmak amacıyla düzenli yardımlarda da bulunduk. Yaptığımız bu yardımları genişleterek pandemi sürecinden zarar görmüş esnaf ve muhtarlara da yardım da bulunduk. Bu süreçte düzenli bir geliri olmayan müzisyen ve sanatçıları da düşünerek özellikle şehrimizde bulunan yerel sanatçılara destek olmak amacıyla bu konserleri planladık" dedi.

Tüm Tarsus halkının davetli olduğu konserler arasında 6 Temmuz Salı günü Musalla Müzik Topluluğu konseri, Yeşil Mahalle Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Okulu arkasında saat 20.00’de, Emrah Samet konseri 7 Temmuz Çarşamba günü Rauf Denktaş Parkında saat 20.00’de yapılacak. Vatandaşlar konserlerin, yasaklardan sonra ilaç gibi geleceğini dile getirdiler.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, tarsus, belediye, pandemi, sanatçı, konser

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA