18 Mayıs 2024 Cumartesi



15:27   BAŞKAN SEÇER, AKÜLÜ SANDALYE DAĞıTıM TÖRENI’NE KATıLDı   15:22   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN 19 MAYıS MESAJı   14:29   MERSIN’DE YÜRÜYÜŞ VE GÖSTERILERE GEÇICI YASAK   12:11   MERSIN’DE KONAKLAMA TESISLERI DENETLENDI   12:10   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘19 MAYıS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı’ MESAJı   12:09   BAŞKAN YıLDıZ, ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERINI SEVINDIRDI   10:35   BÜYÜKŞEHIR HAYATıN HER ALANıNDA ENGELLI BIREYLERIN YANıNDA   10:33   "ÇOK CIDDI BIR BORÇ YÜKÜYLE KARŞı KARŞıYAYıZ"   10:31   19 MAYıS RUHU TÜM MERSIN’I SARDı   10:28   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN DOĞA TUTKUNLARıNA MÜJDE   10:27   MERSIN’DE ARANAN ŞAHıSLARA OPERASYON: 95 GÖZALTı   10:26   YENIŞEHIR BELEDIYESI 19 MAYıS AYAK TENISI TURNUVASı BAŞLADı   15:06   TRAKTÖR ILE ILAÇ TANKıNıN ARASıNDAKI ŞAFTA KıYAFETLERI DOLANAN KıZ FECI ŞEKILDE CAN VERDI   12:01   HAZıR GIYIM SEKTÖRÜ KRIZDEN ÇıKıŞ IÇIN AFRIKA’DA YATıRıM ARAYıŞıNDA   12:00   SILIFKE’DE SATıLAN İRAN VE ANTALYA KARPUZUNA RUS VATANDAŞLAR BÜYÜK ILGI GÖSTERIYOR   11:59   SILIFKELI ÖĞRENCILER, ETWINNING PROJE GÜNÜ SERGISINDE BÜYÜK BAŞARı ELDE ETTI   11:57   “TÜRKIYE’DE SAYGıN BIR ITFAIYE TEŞKILATıYıZ”   11:54   “ERDOĞAN’ıN OY TEHDIDI YASAL DÜZENLEME OLDU”   11:52   “OKUMA YAZMA BILMEYEN KADıN KALMASıN”   11:50   TARSUS BELEDIYESI’NDEN TARıMA IVME KAZANDıRACAK HAMLE  
 
 
 
 
MEZİTLİ’NİN ’SONSUZ BİSİKLET YOLU’ PROJESİNDEN YENİ BİR ADIM
   

Mezitli Belediyesinin hayata geçirdiği ve ’Fikir Projesi Yarışması’nda ödül alan ’sonsuz bisiklet yolu’ projesi, uzman ekiplerce incelemeye alındı. Proje hakkında konuşan Başkan Tarhan, “Bu projenin belediyemiz çalışanlarının özgün çalışması olması ve projenin belirli bir program dahilinde yapılması nedeniyle çok önemli ve değerli buluyorum” dedi.

 

Tarih : 15 Haziran 2021 Salı 16:13

Mezitli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından görevlendirilen teknik bir ekip, uygulama bölgelerinde yapılan çalışmaları denetledi. Belediye Meclis Salonunda yapılan sunum sonrası proje kapsamında yapılan yeni bisiklet yolları, önceki bisiklet yollarındaki yeni düzenlemeler ve bisiklet park alanları yerinde incelendi. Yarışmanın ikinci aşaması olan 'Uygulama Projesi Yarışması' için çalışmalarına devam eden ve bisiklet duraklarını yerleştiren Mezitli Belediyesi, finalde bir kez daha ipi göğüsleyerek Mersin’e yeni bir gurur daha kazandırmak istiyor.

"BİSİKLET YOLLARIMIZI İKİ KATINA ÇIKARDIK"

Mezitli’deki bisiklet yollarının tüm kenti saracak şekilde artırıldığına dikkat çeken Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen yarışmasında belediye çalışanlarımız tarafından hazırlanan 'sonsuz bisiklet yolu' projesiyle ödül kazandık. Bu projenin belediyemiz çalışanlarının özgün çalışması olması ve projenin belirli bir program dahilinde yapılması nedeniyle çok önemli ve değerli buluyorum. Sağlıklı ve mutlu bir Mezitli oluşturmak için gece gündüz çalışarak bizlere bu ödülleri kazandıran tüm emekçi arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Final grubunda bu kez daha büyük ödülü almak için uygulamalara başladık. Bisiklet yollarımızı kısa sürede iki katına çıkardık. Bisiklet duraklarını yerleştirdik. Daha önce yaptığımız yolları modernize ettik. Çok önemli mesafe kat ettik. Ümit ediyorum ki finalde de ipi göğüsleyerek başarımızı ve sevincimizi katlayacağız" dedi.

“HERKES BİSİKLET KULLANMAYA BAŞLAYACAK"

'Sonsuz bisiklet yolu' projesi kapsamında Mezitlililerin, kentin birçok zenginliğini bir arada bulacağını ifade eden Başkan Tarhan, “Biz insanların bisiklete binerken Mezitli’nin güzelliklerini yaşasınlar istiyoruz. Bisikletten hiç inmeden farklı alanları gezebilsinler, bunu özel bir aktivite olarak yapabilsinler. Bisikletleri yoksa 'Mezitli Kart' ayrıcalığı ile bisiklet kullanabilsinler. Böylesi bir projeyi hayata geçirebilmemiz için önemli derecede de maddi katkı almamız da son derece önemli” diye belirtti.  İnanıyorum ki Mezitli’de herkes bisiklet kullanmaya başlayacak diyen Başkan Tarhan,  bununla ilgili gereken altyapıyı hazırlamaya devam edeceklerini söyledi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, mezitli, bisiklet, yol, proje

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA