⏱ 18 Mayıs 2026 Pazartesi
SON DAKİKA
REKLAM ALANI

“ÇOK LAF DEĞİL ÇOK İŞ YAPMA PEŞİNDEYİZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Aydıncık’ı ziyaret etti. Görevinin tüm Mersinlilere hizmet etmek olduğunu söyleyen Başkan Seçer, çok siyaset değil çok hizmet yapma peşinde olduklarını ifade etti.

GÜNDEM 15 Haziran 2021 Salı 15:26
“ÇOK LAF DEĞİL ÇOK İŞ YAPMA PEŞİNDEYİZ”

Aydıncık’ı ziyaret eden Seçer, partisinin ilçe başkanlığının ardından muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların mahallelerindeki sorunlarını dinleyerek bürokratlarına notlar aldıran Seçer, daha sonra Aydıncık Kaymakamı Volkan Özer’i makamında ziyaret etti. İlçede esnaf gezisi yapan ve ‘hayırlı işler’ dileğinde bulunan Seçer, son olarak Aydıncık Eğitim Öğretimi Destekleme Kurs Merkezini ziyaret ederek, öğretmenlerle sohbet etti.

"MAKAMI KURTARMAK İÇİN HİZMET YAPMIYORUZ"

Başkan Seçer, siyaset değil hizmet üretme derdinde olduklarını, bu doğrultuda çalıştıklarını belirterek, “Biz makamı kurtarmak için hizmet yapmıyoruz. Türkiye’yi kurtarmak için hizmet yapıyoruz. Burada Vahap Seçer hizmet yaparken, makamını korumak, kurtarmak için yapmıyor. Türkiye’nin kurtuluşuna, gelişmesine, ülkenin üzerindeki kara bulutların dağılmasına nasıl katkı yapabiliriz bunun peşindeyiz. Şunu unutmayalım, öncelikli gündemimiz halka hizmet. Partili, partisiz. Benim görevim tüm Mersinlilere hizmet, tüm Aydıncıklılara hizmet. Herkesi kucaklamak zorundayız. Belediye başkanı olarak çok siyaset değil, çok hizmet yapma peşindeyiz. Çok laf değil, çok iş yapma peşindeyiz” diye konuştu.