17 Mayıs 2024 Cuma



12:11   MERSIN’DE KONAKLAMA TESISLERI DENETLENDI   12:10   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘19 MAYıS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı’ MESAJı   12:09   BAŞKAN YıLDıZ, ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERINI SEVINDIRDI   10:35   BÜYÜKŞEHIR HAYATıN HER ALANıNDA ENGELLI BIREYLERIN YANıNDA   10:33   "ÇOK CIDDI BIR BORÇ YÜKÜYLE KARŞı KARŞıYAYıZ"   10:31   19 MAYıS RUHU TÜM MERSIN’I SARDı   10:28   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN DOĞA TUTKUNLARıNA MÜJDE   10:27   MERSIN’DE ARANAN ŞAHıSLARA OPERASYON: 95 GÖZALTı   10:26   YENIŞEHIR BELEDIYESI 19 MAYıS AYAK TENISI TURNUVASı BAŞLADı   15:06   TRAKTÖR ILE ILAÇ TANKıNıN ARASıNDAKI ŞAFTA KıYAFETLERI DOLANAN KıZ FECI ŞEKILDE CAN VERDI   12:01   HAZıR GIYIM SEKTÖRÜ KRIZDEN ÇıKıŞ IÇIN AFRIKA’DA YATıRıM ARAYıŞıNDA   12:00   SILIFKE’DE SATıLAN İRAN VE ANTALYA KARPUZUNA RUS VATANDAŞLAR BÜYÜK ILGI GÖSTERIYOR   11:59   SILIFKELI ÖĞRENCILER, ETWINNING PROJE GÜNÜ SERGISINDE BÜYÜK BAŞARı ELDE ETTI   11:57   “TÜRKIYE’DE SAYGıN BIR ITFAIYE TEŞKILATıYıZ”   11:54   “ERDOĞAN’ıN OY TEHDIDI YASAL DÜZENLEME OLDU”   11:52   “OKUMA YAZMA BILMEYEN KADıN KALMASıN”   11:50   TARSUS BELEDIYESI’NDEN TARıMA IVME KAZANDıRACAK HAMLE   11:42   FILISTIN HALKıNıN SESI OLDULAR   11:41   ENGELLERI AŞAN SANAT   11:23   TARSUS’TA KONTROLDEN ÇıKAN ARAÇ YAN YATTı: 2 YARALı  
 
 
 
 
ÇÖP KOVASIYLA AYAKKABI ÇALDI
   

Okan Merzeci Mahallesi’nde ki bir apartmandan ayakkabı çaldığı iddia edilen bir kişi, güvenlik kameralarıyla görüntülendi. Görüntülerde şahıs büyük bir çöp kovasına ayakkabıları doldurarak, çöp atmaya gider gibi yapıyor ve apartmandan çıkarak uzaklaşıyor.

 

Tarih : 12 Haziran 2021 Cumartesi 13:16

Edinilen bilgiye göre, olay, 4 Haziran Cuma günü gece saatlerinde Toroslar’a bağlı Okan Merzeci Mahallesi 97016 sokakta bulunan bir sitede meydana geldi. Sakin bir şekilde bölgeye gelen şahıs, eliyle açtığı otomatik kapıdan apartmana girerek, dairelerin önünde bulunan ayakkabıları tek tek topladı. Elinde bulunan çöp kovasına koyduğu ayakkabılarla rahat bir şekilde apartmandan çıkan şahıs, ardından bölgeden uzaklaşarak, izini kaybettirdi. Şüphelenin 8 dairenin kapı önlerindeki markalı yeni ayakkabıları seçerek aldığı öğrenildi.

HIRSIZLIKTA YENİ TAKTİK

Öte yandan, şahsın apartmana girişi, ayakkabıları çalması ve bölgeden ayrılması, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülere göre, apartmana rahat bir şekilde giren şüpheli, ardından otomatik kapıyı eliyle açarak, içeri giriyor. Yürüyerek yukarı doğru çıkan şahıs, bir süre sonra ayakkabıları içine doldurduğu çöp kovasıyla aşağı iniyor. Sakin bir şekilde çöp atmaya gider gibi apartmandan çıkan şahıs, daha sonra bölgeden uzaklaşarak, izini kaybettiriyor.

Polis ekipleri her yerde şüpheli şahsı arıyor.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, okanmerzeci, hırsızlık, ayakkabı, çöpkovası

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA