20 Nisan 2024 Cumartesi



15:42   23 NISAN COŞKULU GEÇECEK   15:25   MERSIN ÜNIVERSITESI’NDE SEECO PROJESI TANıTıLDı   15:22   MERSIN’DE KAÇAK KAZı YAPAN 2 KIŞI YAKALANDı   14:34   YENIŞEHIR DÜNYA VE AVRUPA TRIATLON YARıŞLARıNA HAZıR   12:47   TARSUS TSO YÖNETIMINDEN BAŞKAN BOLTAÇ’A ZIYARET   11:58   “YıLıN ILK ÇEYREĞINDE YÜZDE 6 ARTıŞLA 551 MILYON DOLAR IHRACAT GERÇEKLEŞTIRDIK”   10:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ZABıTA EKIPLERI, YAZ SEZONUNA HAZıR   10:41   BÜYÜKŞEHIR’DEN BIR ILK: 23 NISAN ULUSLARARASı ÇOCUK FESTIVALI   10:40   "ANAMUR VE AYDıNCıK’TA AÇıLACAK YENI BÖLÜMLER IÇIN YÖK’E BAŞVURUMUZU YAPTıK"   10:39   MERSIN’DE YASA DıŞı BAHIS OPERASYONU: 5 GÖZALTı   10:37   DENIZE GIREN GENÇ ADAM BOĞULDU   10:36   CENAZEYE GIDERKEN KAZA GEÇIRIP ÖLDÜ   10:36   MERSIN’DEKI KAZADA HAYATıNı KAYBEDEN IŞÇI OSMANIYE’DE TOPRAĞA VERILDI   11:29   TURIST REHBERLERI YANLıŞTAN DÖNÜLMESINI BEKLIYOR   11:21   İPOTEKLI KONUT SATıŞLARı YÜZDE 49 AZALDı   11:19   MERSIN TURIZM FUARı BAŞLADı   11:17   BÜYÜKŞEHIR CEVDET AMCA’Yı YALNıZ BıRAKMADı   11:16   OTOBÜS SEFERLERI ARTıRıLDı, YENI HAT AÇıLDı   11:15   10 MILYONLUK LÜKS ARAÇLAR ELE GEÇIRILDI   11:13   ‘NARKOÇELIK-12’ OPERASYONUNDA 268 KIŞI YAKALANDı  
 
 
 
 
HALİL ÖZ YARDIMLARA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
   

Aydıncıklı olan hayırsever kamu personeli Halil Öz, 8 yıldır yüzlerce insanın derdine derman oluyor. Öz, Mayıs ayı içerisinde ihtiyaç sahiplerine 4 adet hasta yatağı, 2 manuel engelli sandalyesi, 10 koli hasta bezi, 17 koli hasta maması ve 4 adette akülü sandalye teslim ettiklerini ifade etti.

 

Tarih : 5 Haziran 2021 Cumartesi 01:01

Hayırsever kamu personeli Halil Öz, iyilik dağıtmaya ve yardıma muhtaç insanlara el uzatmaya devam ediyor. Öz, Mayıs ayı içerisinde ihtiyaç sahiplerine 4 adet hasta yatağı, 2 manuel engelli sandalyesi, 10 koli hasta bezi, 17 koli hasta maması ve 4 adette akülü sandalye teslim ettiklerini ifade etti.

“HERKESE YARDIM ELİ UZATMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Mayıs ayı içerisinde ihtiyaç sahiplerine 4 adet hasta yatağı, 2 manuel engelli sandalyesi, 10 koli hasta bezi, 17 koli hasta maması ve 4 adette akülü sandalye teslim ettiklerini dile getiren Öz, “Silifke’de Ali amcamıza bir hasta yatağı teslim ettik. Gülnar’da 2 hasta yatağı, 2 farklı köye gitti. Daha önce hiç dışarıyı görmemiş 60 yaşında ki, 1 adet akülü sandalye teslim ettik. Yine 1 adet akülü sandalye de başka bir abimize teslim ettik bir ablamıza. Aydıncık ilçemizde bir teyzemize manuel sandalye teslim ettik. Mezitli ilçemizde yine bir teyzemize manuel sandalye teslim ettik. Dün ise Samet kardeşimize bir akülü sandalye teslim ettik. Artık sayısına yetişemiyoruz. Herkese yardım eli uzatmaya çalışıyoruz” dedi.

“DÜNYANIN HER KÖŞESİNDEN DESTEK GELİYOR”

 Mersin Nakliyeciler Derneği’nin kendileriyle iletişime geçip destekte bulunduğunu anlatan Öz, “Derneğin 2.Başkanı Murat Kumral kardeşimiz bize yoğun bir destek verdi. Sanırsam 7 adet sandalye taşımamıza yardımcı oldular. Aynı zamanda diğer konularda da yardımcı oluyorlar. Bu arada Murat Kumral abimiz Nakliyeciler Derneği’yle, Ankara Onkoloji Hastanesine’ de, çocuk oyun parkına da destek oldular bizim aracılığımızla. Bize güvendiler ve bizde güvenlerini sarsmadık. Bu şekilde ilerliyoruz. Türkiye’nin ve Dünyanın her köşesinden bize destek geliyor. Biz de içeride kalan, güneşi görmeyen, doğayı görmeyen, tek başına hareket edemeyen kişilerin tek başına dışarıda özgürce yaşaması için mücadele ediyoruz. İnşallah umarım başarılı oluruz” diye belirtti.

“DİN, DİL, IRK AYRIMI YAPMIYORUZ”

Bu sabah yaşadıklarını anlatan Öz: ”Bugün sabah mesaiden önce Ayşe teyzemizi ziyaret edip geçmiş olsun dedik. Bir yıldır yatağa bağlı gezip oturup bir yere çıkamıyor. İsteğini en kısa sürede Uslu ailesini katkıları ile yerine getirerek bira sohbet ettim. Uzun süre Konya da yaşamışlar. Çok gelip giden olurdu derdi özellikle öğrenciler dedi. Yüreği yufka Anadolu kadını Ayşe teyzemiz. Adımızı sabah sabah kapıdan attığımızda dualar akmaya başladı mutluğu anlatılmaz gözlerin doldu yutkunduk... Sonra Uslu ailesi ile görüştürüp sandalye için teşekkür etti.  Bir sürü dua ederken, her şey ortada idi. Dünyanın zorba ve adaletsiz olduğuna yine şahit oldum...”

Tekrardan din, dil, ırk ayrımı yapmadıklarını ifade eden Öz, “ Biz bayrağımız, vatanımız, milletimiz ve vicdanımız için bu çalışmayı yürütüyoruz. ‘Tohum toprağa, engelliler topluma emanettir’ diyoruz.  Bu toplumun ferdi olan,  Murat abimiz gibi koca yürekli insanlar, İzmir’den, Almanya’dan, Fransa’dan herkes bize destek oluyor ve biz de gelen destekleri yardıma ihtiyacı olan insanlara ulaştırmaya çalışıyoruz. Şimdi yeni bir arkadaşımız katıldı bize, YKY Medikal’ den Yaşar Kemal adı. Bize destek oluyor. Ona da buradan çok, çok teşekkür ediyorum. Toros Devlet Hastanesi’nin yanında iş yeri var” dedi. Öz, son olarak her daim yardıma muhtaç insanların yanında olacaklarını söyledi.

Paylaş :
 
Etiketler :  halil öz, yardım, akülü, sandalye, murat kumral, yaşar kemal

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA