16 Nisan 2026 Perşembe



16:49   ÖĞRETMENLİK MESLEĞİNİN İTİBARI ARTTIRILMALI, EĞİTİM ÇALIŞANLARI GÜVENLİ ÇALIŞMA ORTAMINA KAVUŞTURULMALIDIR !   15:19   TOROSLAR’DA KIRSAL ULAŞIMA GÜÇLÜ DOKUNUŞ   12:20   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ‘EVİMİZ ATÖLYE’ PROJESİ İLE KADINLAR SOSYALLEŞİYOR, ÜRETİYOR VE KAZANIYOR   10:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YÖNETİM SİSTEMLERİ TETKİKLERİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI   19:06   MESİAD ÖDÜLLERİ TARTIŞMA YARATTI   15:24   YÜRÜYEN YOL ALEVİLİĞİ    15:18   TOROSLAR’DA SÖZ VATANDAŞIN   11:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR PARK’A MESCİT KAZANDIRDI    11:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR MINKA PROJESİ İLE GENÇLERİ BİLİMSEL VERİ TOPLAMAYA TEŞVİK EDİYOR    11:29   MERSIN ULUSLARARASı LIMAN İŞÇILERININ 103. GÜNÜNÜ GERIDE BıRAKAN DIRENIŞLERINDEYDIK   14:49   ADıYAMAN’DA MEHMET SADıK GÜRSOY KÜTÜPHANESI AÇıLDı   14:36   TOROSLAR’DA KİTAP VE SOHBETİN BULUŞTUĞU YENİ ADRES: OKUMA SALONLARI   14:30   MERSİN, MIP’E RAĞMEN İLK ÇEYREKTE YÜKTE GÜCÜNÜ KORUDU, KONTEYNERDE BÜYÜMESİNİ HIZLANDIRDI   14:26   CHP PM ÜYESİ OZAN VARAL EMEKLİLERLE MEYDANDA, OMUZ OMUZA YÜRÜDÜ   10:34   TOROSLAR’IN KADIN HENTBOL TAKIMI FİNAL-FOUR’DA   10:25   KADIN DOSTU KENTLER İÇİN 25 BELEDİYE BİRLİKTE ÇALIŞIYOR   10:21   ZİRVENİN SAHİBİ DEĞİŞMEDİ: AKDENİZ BELEDİYE SPOR’DAN DEPLASMANDA NET GALİBİYET   16:15   AKıNTıYA KAPıLAN GENCI ARAMA ÇALıŞMALARı 8. GÜNÜNDE SÜRÜYOR   16:15   AKıNTıYA KAPıLAN GENCI ARAMA ÇALıŞMALARı 8. GÜNÜNDE SÜRÜYOR   16:13   KLIMA PATLADı, EVDE YANGıN ÇıKTı  
 
 
 
 
AİLELER ENGEL OLUNCA SEVDİĞİ ENGELLİ KIZI KAÇIRDI
   

Mersin’in Silifke ilçesinde yaşayan ve her hangi bir engeli bulunmayan Tufan Sulu (30), yürüme engelli 40 yaşındaki Fatma Sulu’yu, aileler istemeyince kaçırıp düğün yaptı. Maddi sıkıntı çeken çift, eksikliklerinin giderilmesi için hayırseverlerin desteğini bekliyor.

 

Tarih : 1 Eylül 2020 Salı 23:36

Silifke’de yaşayan Tufan Sulu, 4 yıl önce tanışıp gördüğü Fatma Sulu’ya aşık oldu. Tufan Sulu, Fatma Sulu ile evleneceğini ailesine iletti. Aile bu duruma şiddetle karşı çıktı. Tufan Sulu ailesini terk ederek ayrı bir eve yerleşti. Fatma Sulu da ailesine durumu anlatırken, ailenin ‘evlenemezsiniz’ yanıtı ile karşılaştı.

Tufan Sulu, bu durum üzerine Fatma Sulu’yu kaçırarak sade bir düğün yaptı.

Asgari ücretle çalışan Tufan Sulu, küçük kiralık bir evde eşine yardım ederek, bulaşık yıkıyor, temizlik yapıyor, çamaşır yıkayıp eşine yardımcı oluyor.

Televizyon ve kliması bulunmayan tek çekyatta küçücük evlerinde yaşam mücadelesi veren çiftin düğün masrafları sorun oldu.

Tufan Sulu, hayata her zaman pozitif baktığını belirterek, en büyük mutluluğunun ise eşi Fatma Sulu ile 4 yılın sonunda verdikleri büyük mücadelenin ardından evlenmek olduğunu belirtti.

Tufan Sulu, “29 Ekim 2016 tarihinde arkadaşlığımız başladı. Aileme Fatma ile evleneceğimi, düğün yapmak istediğimi açıkladım. Ailem kabul etmedi. Bende evi terk ettim. Bekar hayatı yaşamaya başladım. Ama bu süreçte Fatma ile ilişkimizi sürdürdüm. 4 yıl çıktıktan sonra evlenmeye karar verdik ve evlendik. Maddi durumumuz iyi olmadığı için sıkıntılarımız var. Yardımcı olmak isteyen iyilik severlerin yardımını bekleriz” dedi.

Fatma Sulu kullandığı tekerlekli sandalyenin aküsü olmadığı için çarşıya çıkamadığını bunu alacak maddi durumunun olmadığını belirterek, “Biz birbirimizi çok sevdik. Aileme söylemedim. Çünkü ailem hayır diyecekti. Buluştuk konuştuk. Eşim bana ‘benimle kaçar mısın’ dedi bende kaçtım. Kendi aramızda nikahımızı kıydık. Komşularımızın yardımı ile düğünümüzü yaptık. Ama yine de borcumuz ve eksiklerimiz var. Yardım etmek isteyenlerin yardımını kabul edebiliriz” diye konuştu.

Paylaş :
 
Etiketler :  tufansulu, fatmasulu, engellikız, kaçırdı,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA