3 Kasım 2025 Pazartesi



11:07   BAŞKAN SEÇER: "ELEKTRIKLI OTOBÜSLER BIZIM VIZYONUMUZA UYGUN"   10:40   MERSIN’DE 5 BIN ÖĞRENCIYE ÜCRETSIZ KAYNAK KITAP DAĞıTıLDı   15:07   MERSIN’DE BAĞıMLıLıĞA KARŞı PEDALLAR GELECEK IÇIN DÖNECEK   14:25   MOTOSIKLETLE KAMYONET ÇARPıŞTı, KAZA ANı KAMERAYA YANSıDı   13:53   AKDENIZ BELEDIYE SPOR’DAN KAYSERI’DE ŞAMPIYONLUK GEÇIDI   13:49   TARSUS’TA CUMHURIYET COŞKUSU SEFO KONSERIYLE ZIRVEYE ULAŞTı   13:43   DESTE DESTE PARA ÇıKTı: LOCA BILETI SATARAK DOLANDıRıCıLıK YAPAN 16 ŞÜPHELI YAKALANDı   11:58   VALI TOROS: "MERSIN’DE 240 MILYAR TL’LIK YATıRıM DEVAM EDIYOR"   11:35   ANAMUR’DA MODERN ADLIYE SARAYı HIZMETE HAZıRLANıYOR   10:50   KENT ORKESTRASıNDAN CUMHURIYET COŞKUSU   10:40   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞÜPHELI TUTUKLANDı   10:08   MERSIN’DE ÜRETICIYE FIDE VE GÜNEŞ PANELI DESTEĞI   10:05   AKDENIZ BELEDIYESINDEN ’MEME KANSERI FARKıNDALıĞı’ IÇIN PEMBE KURDELE   09:50   TOROSLAR’DA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ   16:45   TARıM SEKTÖRÜNDE ENDIŞE OLUŞTURAN KARAR IPTAL EDILDI   16:41   BAŞKAN SEÇER: "İYI KI CUMHURIYET VAR"   16:36   GÖRME ENGELLILER DÜNYA HALTER ŞAMPIYONASı MERSIN’DE BAŞLADı   16:32   KAZADA KARAR ÇıKTı: KEMAN SANATÇıSı LAÇIN AKYOL’U ÖLDÜREN SÜRÜCÜYE 4,5 YıL HAPIS   16:29   MERSIN’DE KAZADA HAYATıNı KAYBEDEN 3 KIŞI TOPRAĞA VERILDI   16:26   YURT DıŞıNDAN GELEN MIDE KANSERI HASTASı MERSIN’DE SAĞLıĞıNA KAVUŞTU  
 
 
 
 
“BOZUK YOL KALMAYACAK”
   

Tarsus Belediyesi, tam kapanmayla birlikte yol bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. . Sokağa çıkma yasağıyla beraber işleri daha da hızlandıran ekipler, hedeflenen çalışmalar doğrultusunda ilçede bozuk yol bırakmayacak.

 

Tarih : 5 Mayıs 2021 Çarşamba 14:59

Tarsus Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Egemen, Baharlı Kelahmet, Akarsu, Heleke, Hacıbozan, Konaklar, Nemiroğlu, Ballıca, Kocaköy, Çiçekli, Alifakı, Dedeler Taşkuyu, Sayköy, Kerimler, Cinköy, Kaleburcu olmak üzere toplamda 18 kırsal mahallede yollara serme ve sıkıştırma işlemi yapan ekipler, şehir merkezinde de Öğretmenler ve Anıt mahallelerinde sokakları asfaltlıyor. Sokağa çıkma yasağıyla beraber işleri daha da hızlandıran ekipler, hedeflenen çalışmalar doğrultusunda ilçede bozuk yol bırakmayacak.

“ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERDİK”

İklim şartlarından dolayı asfalta kış molası verdiklerini dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Baharın gelmesi ve yolların çalışmaya uygun hale gelmesiyle beraber tekrardan yol çalışmalarımıza başladık. Pandemi yasaklarıyla beraber sokağa çıkmaların azalması da işimizi kolaylaştırdı bu vesileyle çalışmalarımıza hız verdik. Geçen sene asfalt ihalesi için anlaştığımız şirket iklim şartları elverdiği ölçüde yol asfaltlama çalışmalarını gerçekleştirdi. İklim şartlarından dolayı şu ana kadar anlaştığımız işin sadece üçte biri yapılabildi. Anlaşmamıza göre iş tamamlanmış olduğunda Tarsus’ta girilmemiş sokak kalmayacak, yollarımızın tamamı asfaltlanmış olacak” dedi.

Yolların genel bakım ve onarım işlerini Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yürüttüğünü ifade eden Başkan Bozdoğan, “ekiplerimiz, tamamlanmış olan yolların aksaklıklarını gidermekle beraber bakım isteyen ve deforme olmuş çukurlu yolların da bakım ve onarımını gerçekleştiriyor. Yol yapmak tabi ki de belediyelerin asli görevleri arasındadır ve biz bu asli görevi yerine getirmek için elimizdeki tüm imkanları seferber ediyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımızda vatandaşlarımızın mutluluğunu esas almak vardır, bu amaçla yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımıza kalpten kalbe yol yapıyoruz” diye belirtti.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, tarsus, yol, düzenleme, pandemi, bozdoğan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA