14 Şubat 2026 Cumartesi



14:31   CUMHURBAŞKANı YARDıMCıSı YıLMAZ: "YÜKSEKÖĞRETIMDE KÖKLÜ DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTIRDIK’’   13:57   MERSIN’DE OKUMA SALONLARı GENÇLERIN IKINCI EVI OLDU   13:01   AKDENİZ BELEDİYE SPOR U-14 FUTBOL TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İLİMİZİ TEMSİL EDECEK   12:13   BAŞKAN YILDIZ, “TOROSLAR’DA ŞEFFAF VE HALKÇI BELEDİYECİLİĞİ ESAS ALIYORUZ”   12:11   BAŞKAN ÖZYIĞIT: TARIHI BIRLIKTE YAZACAĞıZ   11:36   PLAKASıZ ARAÇLA YAKıT ALıP KAÇTı, JANDARMA YAKALADı   09:55   MUT’TA AŞıRı YAĞıŞ NEDENIYLE KAPANAN YOL ULAŞıMA AÇıLDı   14:38   BAŞKAN SEÇER: "KıRSAL KALKıNMA ILE BIRLIKTE MERSIN TANıNSıN ISTIYORUZ"   14:35   ÇOCUK KAMPÜSÜNDE ÇOCUKLAR HEM EĞLENIYOR, HEM DE ÖĞRENIYOR   14:30   TARSUS’TA ÇOCUKLARıN HAYALLERI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ   15:56   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ABDURAHMAN YILDIZ’DAN GAZETEMİZE ZİYARET   15:43   MERSIN’DE KAN VEREN ITFAIYE ERLERI ÖĞRENCILERDEN ALKıŞ ALDı   14:42   ÖZGECAN ASLAN ÖLÜMÜNÜN 11’INCI YıLıNDA MEZARı BAŞıNDA DUALARLA ANıLDı   13:21   MERSIN’DE METRUK BINA KONTROLLÜ ŞEKILDE YıKıLDı   13:20   GÜLNAR’ıN 50 YıLLıK SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ   13:13   MEDCEM ÇIMENTO GRUBU, ELEKTRIKLI ARAÇ FILOSUNU MERCEDES-BENZ EACTROS 600 ILE GÜÇLENDIRDI   10:46   SALIHLI’DE MINIK ÖĞRENCILERDEN GERI DÖNÜŞÜME ANLAMLı DOKUNUŞ   10:44   TRAFIK DENETIMINDE SAHTE AVUKAT KIMLIĞI GÖSTEREN ŞAHıS YAKALANDı   10:41   MERSIN’DE ‘DILDE TELDE ANADOLU’ KONSERIYLE TÜRKÜ RÜZGÂRı ESTI   11:55   TARSUS’TA SIGARAYı BıRAKMA GÜNÜ’NDE FARKıNDALıK ETKINLIĞI DÜZENLENDI  
 
 
 
 
MEZİTLİ TAM KAPANMAYA HAZIR
   

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, tam kapanma döneminde hiçbir vatandaşı mağdur etmemek adına tüm birimlerde dönüşümlü olarak çalışmalarını sürdüreceklerini ve kapanmaya dair bütün önlemleri aldıklarını bildirdi. Başkan Tarhan, “17 günlük tam kapanma süresince evinden çıkamayan kronik hastalar, yaşlılar ve yalnız yaşayanların acil ihtiyaçlarının belediye ekipleri tarafından öncelikli olarak karşılanacak” dedi.

 

Tarih : 29 Nisan 2021 Perşembe 17:31

Mezitli Belediyesinden yapılan açıklamada, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile korona virüs salgını nedeniyle alınan tam kapanma kararı sonrasında vatandaşların mağdur olmaması için gereken önlemlerin alındığı belirtildi. Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile toplantı yaparak alınacak önlemleri görüşen Başkan Neşet Tarhan, bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00'e kadar sürecek tam kapanma döneminde hiçbir vatandaşı mağdur etmemek adına tüm birimlerde dönüşümlü olarak çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

AŞEVİ AÇIK OLACAK

Kamu hizmetlerinin aksatılmaması adına tüm birimlerde 17 günlük tam kapanma süresince evinden çıkamayan kronik hastalar, yaşlılar ve yalnız yaşayanların acil ihtiyaçlarının belediye ekipleri tarafından öncelikli olarak karşılanacağını ifade eden Başkan Tarhan, Zabıta Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan sokak hayvanları biriminin rutin olarak sürdürdüğü sokak hayvanlarının bakımı ve beslenmesinin de aksatılmayacağını belirtti. Aşevinin kapanma süreci boyunca açık olacağını ve yemek dağıtımının düzenli olarak yapılacağını anlatan Tarhan, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için başlatılan yardım kolisi dağıtımının da aksatılmadan sürdürüleceğini vurguladı.

"KESİNTİSİZ HİZMET VERECEĞİZ"

Covid-19 virüsünün artan bulaşıcılığı ve her geçen gün artan vaka sayısı nedeniyle alınan tam kapanma kararında vatandaşların mağdur olmaması için tüm önlemlerin alındığını belirten Tarhan, "17 günlük kapanma döneminde ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli her türlü tedbirleri almış bulunuyoruz. Bu süreçte kamu hizmetlerimizi de aksatmadan sürdüreceğiz. Başta ana hizmet binamız olmak üzere tüm birimlerimiz açık olacak ve dönüşümlü olarak vatandaşlarımıza kesintisiz hizmet verecekler. Vatandaşlarımız, karşılaştıkları olası sıkıntılara karşı kesintisiz hizmet verecek olan Halkla İlişkiler birimimize 4442199 numaralı telefondan ulaşarak talepte bulunabilirler” dedi.

Bayrama kadar olan süreçte vatandaşlarımızın kısıtlamalara harfiyen uymalarını ümit ettiklerini söyleyen Başkan Tarhan, “ Ramazan Bayramını ve hemen arkasından gelen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını gönül rahatlığı ile kutlayacağımızı ümit ediyorum. En kısa sürede pandemiden tamamen kurtulacağız” diye belirtti.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, mezitli, neşettarhan, pandemi, tamkapanma, önlem

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA