2 Mayıs 2024 Perşembe



11:55   “GELIN MERSIN TURIZMINI HEP BERABER AYAĞA KALDıRALıM”   11:54   “ENFLASYON MUHASEBESIYLE OLUŞACAK KARDAN VERGI ALıNMAMALıDıR”   11:53   BU MERKEZ TARSUSLULARA IYI GELECEK   11:51   BAŞKAN SEÇER, 1 MAYıS’TA IŞÇI VE EMEKÇILERLE YÜRÜDÜ   11:50   SARıYıLDıZ VE ARSLAN, 1 MAYıS COŞKUSUNA ORTAK OLDU   11:49   BAŞKAN BOLTAÇ, 1 MAYıS’TA IŞÇILERLE BERABER YÜRÜDÜ   11:46   SAKINLIĞI SEVENLER IÇIN KıZKALESI’NIN EN GÜZEL ZAMANı   11:40   ÇADıRDA YAŞAYAN AILE ELEKTRIĞE KAVUŞTU   11:37   MERSIN’DE SAHTE IÇKI ÜRETEN ŞAHıS YAKALANDı   11:35   MERSIN’DE TRAKTÖR ŞARAMPOLE DEVRILDI: 1 ÖLÜ   11:32   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 3 TUTUKLAMA   11:31   MERSIN’DE YANGıN EMNIYET ŞERITLERININ BAKıMı YAPıLDı   11:30   MSK, PLAY-OFF’LARDA YARı FINALDE   19:05   EMEK SÖMÜRÜSÜNE KARŞı: SOKAKTA KAZANACAĞıZ!   19:04   MILLI EĞITIMDEN MILLI OLMAYAN DAVRANıŞ!   12:05   KUYUYA DÜŞEN IŞÇI YARALANDı   11:06   YıLıN ILK ÇEYREĞINDE YAŞ MEYVE SEBZE IHRACATı 963,4 MILYON DOLAR   11:04   KARTVIZITLER TICARI KÖPRÜYE DÖNÜŞÜYOR   11:03   VALI PEHLIVAN, MODEL FABRIKA VE YENILIK MERKEZI’NI ZIYARET ETTI   11:00   LOJISTIK MERKEZI’NIN YOL ÇALıŞMALARı BAŞLADı  
 
 
 
 
“SARI LİMONLAR” TESTTEN BAŞARIYLA GEÇTİ
   

Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma filosuna kazandırdığı 87 çevre dostu ’Sarı Limonların’ 30 araçlık ilk partisi gerçekleştirilen törenle teslim alındı. Vatandaşlar yeni toplu taşıma araçlarıyla daha hızlı, ekonomik ve konforlu bir şekilde seyahat edebilecek. Başkan Seçer yeni toplu taşıma araçlarıyla ilgili, “Amacımız insanlarımızı Mersin’in yazının sıcağında, kışının serin, ılık havasında üşütmeden, sıcaklamadan herhangi bir sıkıntıya girmeden ulaşımını sağlamak” dedi.

 

Tarih : 27 Nisan 2021 Salı 17:43

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma filosunu güçlendirmek, vatandaşların hızlı, ekonomik ve konforlu bir şekilde seyahat edebilmesini sağlamak amacıyla bünyesine kattığı 87 çevre dostu CNG’li aracın 30 araçlık ilk partisinin anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Temsili anahtarı teslim alan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, direksiyonun başına geçerek ‘Sarı Limonlar’ın ilk test sürüşünü yaptı.

"MODERN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINI İHTİYACIMIZ VAR"

Eski Otogar alanında yapılan teslim töreninde açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Bugün burada Mersin için Anamur’dan Tarsus’a, Çamlıyayla’dan Mut’a kadar toplu taşıma alanında önemli bir hamle olarak gördüğümüz CNG’li yeni otobüslerimizi filomuza katma töreninde bir aradayız. Göreve geldiğimiz günden bu yana özellikle Mersin’in trafik sorunu ki toplu taşıma da trafik sorunuyla bağımsız düşünülemez, entegre bir konu. Bu belediye otobüsleri marifetiyle, yarın ihalesini gerçekleştireceğimiz üç etaptan oluşan ilk etap 13.4 kilometrelik yeraltı raylı sistem ihalesiyle, bunun gibi insanları bir noktadan diğer bir noktaya mevcut Mersin koşullarında en rahat, en güvenli, en konforlu, en ucuz şekilde ulaştırmanın yollarını arıyoruz, bunun için çaba sarf ediyoruz. Amacımız insanlarımızı Mersin’in yazının sıcağında, kışının serin, ılık havasında üşütmeden, sıcaklamadan herhangi bir sıkıntıya girmeden ulaşımını sağlamak. Bunun için de elbette ki son sistem, modern toplu taşıma araçlarına ihtiyaç var. Bunun için de elbette ki bir bedel ödemenize gerek var. Bunun da yollarını arıyoruz" dedi. Başkan Seçer, mersin halkının yeni toplu taşıma araçlarından çok memnun kalacaklarının garantisini de verdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, büyükşerhir, belediye, otobüs, vahapseçer, sarılimonlar

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA