21 Mart 2026 Cumartesi



22:51   BAŞKAN YÜCE’DEN ZULME TEPKI, EMEKÇIYE TEBRIK   17:16   “BAYRAM BOYUNCA İLGİLİ TÜM BİRİMLERİMİZ GÖREVLERİNİN BAŞINDA OLACAKLAR”   17:07   YENIŞEHIR BELEDIYESINDE BAYRAMLAŞMA HEYECANı   14:43   SAHAYA İNEN AHMET ÖZDEMİR İDDİALI BAŞLADI!   16:11   TOROSLAR’DA PARK VE YEŞİL ALANLAR BAKIMDAN GEÇİYOR   15:30   YENIŞEHIR’DE ÜRETICIYE ‘ON NUMARA’ HIZMET ÇIFTÇIYE ÜCRETSIZ SOLUCAN GÜBRESI DESTEĞI   12:14   ANAMUR’DA HANIMLARA ÖZEL KADİR GECESİ PROGRAMI DÜZENLENDİ   12:11   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, “YAŞLI DESTEK HİZMETLERİ” İLE YAŞ ALMIŞLARIN EVİNDE BİR SES OLUYOR    12:05   ANAMUR’DA HAFIZLAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   11:59   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN MUTFAK ATÖLYESİ ÇOCUKLARA YENİ BECERİLER KAZANDIRIYOR   10:35   ANAMUR’DA RAMAZAN BULUŞMASı: İL MÜFTÜSÜ MUSTAFA TOPAL DIN HIZMETLERINI YERINDE İNCELEDI   17:10   YENIŞEHIR HALK KART ARALıK AYı ÖDEMELERI HESAPLARA AKTARıLDı   17:07   AKDENIZ BELEDIYE SPOR U-14 FUTBOL TAKıMı TÜRKIYE ŞAMPIYONASı YOLUNDA   17:03   AKDENİZ BELEDİYESİ TENİS KURSU GENÇ YETENEKLER YETİŞTİRİYOR   16:58   BAŞKAN YILDIZ, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   15:42   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN DENİZİ KİRLETEN GEMİYE 13 MİLYON 187 BİN 913 TL CEZA   15:40   BÜYÜKŞEHİR EMEKLİ EVLERİNDE YENİ YIL COŞKUSU YAŞANDI EMEKLİ EVİ ÜYELERİ, YENİ YILA BÜYÜKŞEHİR’LE ‘MERHABA’ DEDİ    15:37   BÜYÜKŞEHİR YENİ YILDA KAYNAR İKRAMIYLA MERSİNLİLERİN İÇİNİ ISITTI   15:35   MEDEKA VE TADEKA’DAN KENT KÜLTÜRÜNE KATKI   15:31   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, BOZYAZILI YURTTAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU  
 
 
 
 
ÇOCUKLAR 23 NİSAN İÇİN RESİM ÇİZDİ
   

Erdemli’ de çocuklar için özel olarak hazırlanan çocuk sokağında gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar hayallerindeki 23 Nisan’ın resmini çizdiler. Tuvallere resim çizen çocuklar, gönüllerince bir gün geçirdiler. Her şeyin çocuklar için düşünüldüğü etkinlikte çok renkli görüntüler oluştu.

 

Tarih : 22 Nisan 2021 Perşembe 13:56

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ressamlar ve kreş öğretmenleri eşliğinde 23 Nisan'ı pandemi kurallarına uygun şekilde çeşitli etkinliklerle kutladıklarını belirtti. Başkan Tollu, "Erdemli'de çocuk sokağındayız. Çocuklarımızı, özellikle belediyemizin kreşine devam eden çocuklarımızı getirdik buraya. Çocuklarımızın hayalleri tabi ki önemli. Pandemiden dolayı maalesef hayal ettikleri 23 Nisan programlarını yapamıyoruz. Fakat çocuklarımızın hayallerini buraya resmetmelerini uygun gördük. Şimdi çocuklar hayalindeki 23 Nisan nedir, nasıl bir 23 Nisan tasavvur ediyor bunu resmedecekler. O düşünceyle çocuklarımızı buraya davet ettik" dedi.

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU OLDU

Çocuklar tarafından tuvale yansıtılan resimlerin sergileneceğini ve ardından da çocukların ailelerine hediye edileceğini ifade eden Tollu, "Tabi burada 2.5 , 5 yaş arasında çocuklarımız bizim kreşimize devam ediyorlar. İlk defa aileler çocuklarının resimlerini görecekler ve 23 Nisan münasebetiyle çocuklarımız yaptıkları resimleri ailelerini armağan edecekler. Dolayısıyla ailelerimiz içinde hoş bir enstantene olacağını ben düşünüyorum. Öyle tahmin ediyorum ki anne, babalar çocuklarının ilk resimlerini ömür boyu saklayacaktır" dedi.

Çocuklar kendileri için hazırlanan çocuk sokağında doyasıya eğlenmenin yanı sıra 23 Nisan’a dair çokta güzel resimler çizdiler. Sık, sık etkinlikten duydukları memnuniyeti anlatan çocukların, sevinç ve mutlulukları yüzlerinden anlaşılıyordu.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, erdemli, 23nisan, resim, mükerremtollu, belediye, pandemi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA