6 Mayıs 2026 Çarşamba



17:41   TOROSLAR BELEDİYESİNİN 2025 MALİ YILI KESİN HESABI KABUL EDİLDİ   17:17   MERSİN’İN LOJİSTİK GÜCÜ AVRUPA’YA TANITILIYOR   16:28   GENÇ KÂŞİFLER MUT’TA SAHNE ALDI: 19 PROJE İLGİ GÖRDÜ   15:04   MUT’TA 2026 KAYISI HASADI DEĞERLENDİRİLDİ   14:20   MERSİN’DE 2 KARDEŞİN ÖLÜMÜNDE İLK SONUÇ: KALDIKLARI ODADA FOSFOR SİNİR GAZI TESPİT EDİLDİ   14:17   MERSİN’DE DAMADA LASTİK VE MOTOR YAĞI TAKTILAR   14:14   MERSİN’DE 2 KARDEŞİN ÖLÜM NEDENİNİ ’TOKSİKOLOJİK VE HİSTOPATOLOJİK’ İNCELEME BELİRLEYECEK   14:10   MERSİN’DE EMEKLİLER DOLU DOLU GÜNLER GEÇİRİYOR   13:32   MERSİN’DE HIDIRELLEZ COŞKUSU   13:18   ÖĞRENCİLER GERİ DÖNÜŞÜM DEFİLESİYLE ÇEVRE BİLİNCİNE DİKKAT ÇEKTİ   17:40   YARGITAY BOZDU, YEREL MAHKEME GERİ ADIM ATMADI   16:02   “ ENERJİSA İŞLEM MERKEZİ KAPATILMAMALI”   15:56   MERSİN’DE TRAFİK HAFTASINDA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ   15:53   MERSİN, TÜRKİYE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİNE HAZIRLANIYOR   15:18   TARİHİ GEÇMİŞ SALAM YİYEN 4 ÖĞRENCİ HASTANEYE KALDIRILDI   15:13   MERSİN’DE ÖLEN 2 KARDEŞİN CENAZESİ GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ   13:40   BİRİNİ SATIN ALDI, DİĞERİNİ ÇALDI: O ANLAR KAMERADA   11:32   “SORULARA CEVAP YOK, SAYFALAR DOLUSU HİKÂYE VAR” CHP’Lİ GÜLCAN KIŞ’TAN BAKANLIĞA TEPKİ: “VERİ İSTEDİK, NUTUK GELDİ”   11:10   MERSIN’DE KAR GÜZELLIĞI DRONLA GÖRÜNTÜLENDI   11:03   TARSUS’TA ER MEYDANı DOLDU: 455 GÜREŞÇI KıYASıYA MÜCADELE ETTI  
 
     
 
ÇAMLIBEL MARİNASI ÖNEMLİ BİR TİCARET MERKEZİNE DÖNÜŞECEK
   

Mersin’de yapılması planlanan Çamlıbel Marina Projesi hakkında bir açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Şehrimizin ortasında yer alan marina; yaklaşık 60 bin metrekare kapalı alana sahip, çok modern, alışveriş mağazaların bulunduğu önemli bir ticaret merkezine dönüşecek. Mersin Marina Projesi, şehrimize lig atlatacak proje olacak” şeklinde konuştu.

 

Tarih : 7 Nisan 2021 Çarşamba 12:20

Mersin merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Çamlıbel Mahallesi’ni ziyaret ederek, bölgede faaliyet gösteren balıkçı esnafı ile vatandaşların sorun ve taleplerini mahallinde dinledi, dile getirilen sorunların en kısa sürede çözümü için yetkili birimlere talimat verdi. Kültür Mahallesi Muhtarı Ali Karadeniz, Meclis Üyesi Aydın Eğin ve Çamlıbel Dernek Başkanı Hüseyin Karlıklı'nın da eşlik ettiği ziyaretinde Başkan Gültak; yakın zamanda kente kazandırılacak olan ‘Mersin Marina Projesi’ hakkında da bir değerlendirme yaptı.

“MİLLET BAHÇESİ, ÇAMLIBEL MARİNA VE ATATÜRK PARKI BÜTÜNLEŞECEK”

Başkan Gültak; “Mersin Balıkçı Barınağı, 50-60 yıldır kimsenin ilgilenmediği, kendi haline bırakılan bir alandı. Bakanlarımız Sayın Lütfi Elvan ve Sayın Adil Karaismailoğlu’nun destekleri ile şu an Mersin Balıkçı Barınağı için bir proje hazırlanıyor. Buranın hemen yakınında Millet Bahçesi var, bu ayın sonunda çalışmalar bitiyor. Doğu tarafta Atatürk Parkı var. Millet Bahçesi, Çamlıbel Marina ve Atatürk Parkı tamamen entegre olup bütünleşiyor” dedi.

“YÜZLERCE TEKNE YANAŞABİLECEK, SU SPORLARI YAPILACAK”

Proje sayesinde Çamlıbel Marinası’nın tamamen değişip dönüşeceğini kaydeden Başkan Gültak, “Buradaki tüm iskeleler kalkacak, 450 tane teknenin yanaşacağı modern bir alan olacak. Su sporlarının yapılabileceği bu alana yatlar gelecek. Tabi amatör balıkçılarımız burada kalacak. Ekmek arası balık satan tekne sahibi kardeşlerimiz de Atatürk Parkı içerisinde yapacağımız iskelelere taşınacak” ifadelerini kullandı.

“MARİNA PROJESİ, MERSİN’E ADETA LİG ATLATACAK”

Başkan Gültak, “Şehrimizin ortasında kalan bu marinamız, çok modern, yaklaşık 60 bin metrekare kapalı alana sahip, birçok mağazaların olduğu önemli bir ticaret merkezine dönüşecek. Böylelikle hem Çamlıbel hem de merkezde olan tüm esnafların olumlu etkileneceğini düşünüyoruz. Şehrimize renk katacak, şehrimize lig atlatacak bir projedir. Santrifüj ve sondaj ile ilgili çalışmaları bitti. Şu an ÇED raporları süreci devam ediyor. tabi bu süreçler bittiğinde de tahmin ediyorum yılsonuna doğru ihalesine çıkılacak. Mersin’e şimdiden hayırlı olsun. Destekleri için Maliye Bakanımız Sayın Elvan ve Ulaştırma Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Paylaş :
 
Etiketler :  çamlıbel, marinası, ticaret, merkezine, dönüşecek

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA