2 Ağustos 2025 Cumartesi



16:58   SEÇER: “BOMBOŞ BIR DOSYA VE DAYANAKSıZ IDDIALAR”   15:53   ACıLı BABA; “GERÇEKLER ÇARPıTıLıYOR”   15:07   MEZITLI BELEDIYESI, ARAS’A VERDIĞI SÖZÜ TUTMADı   15:04   TARSUS’TA KALDıRıMLARı IŞGAL EDEN TEZGAHLAR KALDıRıLDı   14:58   BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARA MESLEK ANAHTARı!   14:55   ERKEN YAŞTA EVLILIĞE HAYıR!   14:45   AKDENIZLI ÜRETICILERIN YOL ÇILESI SONA ERIYOR   14:31   KAŞLı’DA KAPSAMLı SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   13:51   DENETIMI GÖRÜNCE POLISLERE ÇARPıP KAÇTı   13:46   TEMMUZ’DA IHRACAT REKORU KıRıLDı   13:38   ADANA’DA EĞITIM UÇAĞı DÜŞTÜ: 2 YARALı   13:36   BıÇAKLADıĞı KADıNA ’AFFıNA SıĞıNıYORUM’ MESAJı ATTı   13:33   NEM BUNALTTı, YAYLACıLAR DEREDE SERINLEDI   13:30   ANAMUR’DAKI CINAYETE KARıŞAN 4’ÜNCÜ ŞÜPHELI DE TUTUKLANDı   13:29   PET ŞIŞEYLE BENZIN ALıP ORMANı YAKTıLAR   13:27   DEAŞ’A FINANS SAĞLAYAN ŞÜPHELILERE OPERASYON: 2 GÖZALTı   15:23   MEÜ ÖĞRENCILERINDEN ‘YERLI ÇIP’ HAMLESI   15:15   MERSIN YEREL BASıNı ZORDA!   15:11   KAZA YERINDE YENIDEN KEŞIF KARARı!   15:07   BAKANLıK YETKILILERI AKKUYU NGS’YI GEZDI  
 
 
 
 
TARSUS’TA CEMAL GÜRSEL CADDESİ’NİN ALTYAPI SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
   

Mersin ilçelerinden Tarsus’ta Fahrettinpaşa Mahallesi’nden geçen ve sık şekilde kullanılan Cemal Gürsel Caddesi’nde yaşanan yıpranma ve yağmur suyu tahliye problemi, Mersin Büyükşehir ekiplerinin titiz çalışmasıyla sona erdi. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla cadde baştan sona sıcak asfaltla kaplandı. Mahalle Muhtarı Nevzat Sain, vatandaşların 35 yıldır caddenin bozuk yapısı nedeniyle sorun yaşadığını ve nihayet bu sorunun çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

 

Tarih : 31 Mart 2021 Çarşamba 13:07

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kırsal ve ova mahalle yollarında yaptığı çalışmalar ve kent merkezindeki caddelerde gerçekleştirdiği yenileme faaliyetlerinin yanı sıra dezavantajlı mahallelerin kronikleşen altyapı problemlerini de bir bir çözüme kavuşturuyor. Tarsus kent merkezinde Adile Hala, Zafer ve Tataristan Caddesi ile daha birçok noktada gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarıyla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, bunlara bir yenisini daha ekledi.

CEMAL GÜRSEL CADDESİ, BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN YENİLENDİ

Tarsus’ta Fahrettinpaşa Mahallesi’nden geçen ve sık şekilde kullanılan Cemal Gürsel Caddesi’nde yaşanan yıpranma ve yağmur suyu tahliye problemi, Büyükşehir ekiplerinin titiz çalışmasıyla sona erdi. Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol yapım ve bakım ekiplerinin yürüttüğü çalışma kapsamında, caddenin oldukça yıpranan yaklaşık 800 metrelik bölümünde freze ile bozuk zemin söküldü. Ardından MESKİ ekipleri, caddenin geniş bölümünde yağmur suyu tahliye hattı döşedi.

Büyükşehir ekipleri, yine yol üzerinde bazı noktalara kaya döşeme çalışması yaparak zemin sağlamlaştırma işlemini yerine getirdi. Tüm bu işlemlerin ardından cadde baştan sona sıcak asfaltla kaplandı.

“35 YILDIR BİR YAĞMUR GİDERİMİZ YOKTU”

Mahalle Muhtarı Nevzat Sain, 35 yıldır altyapı problemi çektiklerini belirterek, “35 yıllık bir mahalle. Sıfırdan yaratmak gerçekten basit bir şey değil. Yani 25 yıllık bir süreçten sonra unutulmuş bir mahalleyi canlandırmaya çalışıyoruz. Hakikaten 35 yıldır bir yağmur gideri olmaz mı? 35 yıldır bir yağmur giderimiz yoktu. Onu canlandırmaya çalışıyoruz. Şöyle söyleyeyim; köyden iner ya bir vatandaş. Hayatta hiçbir şey görmemiştir. Biz de hakikaten çok sevinçliyiz. Vahap Başkanımız’ın yaptığı bu çalışmalardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsun, var olsun. Her mahalleye eşit hizmet bekliyoruz ve şu anda Vahap Seçer’de onu görüyoruz” şeklinde konuşarak teşekkürlerini dile getirdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, tarsus, cemal gürsel, cadde, asfalt

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA