16 Eylül 2025 Salı



18:34   TAKIP EDIP ÖLDÜRDÜ, ’PIŞMANıM’ DEYIP TAHLIYESINI ISTEDI   18:30   ESKI SEVGILISINI ÖLDÜRÜP INTIHAR ETTI   17:42   İNŞAATıN 10. KATıNDA HALAY!   17:29   BITKIN HALDE BULUNAN ŞAHIN KORUMA ALTıNA ALıNDı   17:08   MSK, AVRUPA’YA DAMGA VURMAYA HAZıR!   16:38   MERSIN’E, AVRUPA STANDARTLARıNDA ALTYAPı GELIYOR   16:05   AKDENIZ’DE KAÇAK SEVKIYAT ÇÖKTÜ!   16:01   BETON BLOK ARASıNDA SıKıŞAN YAVRU KEDI KURTARıLDı   12:22   ÇAKıR: “ZARAR GÖREN ÜRETICI NEFES ALACAK”   12:17   YABANCıLARıN GÖZÜ MERSIN’DE!    12:13   EVIN IÇINDEN KAMYON DOLUSU ÇÖP ÇıKTı   12:06   KUR FARKı KAYıPLARı IHRACATÇıYı ZORLUYOR   11:40   MERCEK, AŞÇıLıK HAYALI KURANLARA KAPı ARALıYOR   11:01   “HER ZAMAN, HER ŞARTTA MERSIN İDMANYURDU!”   10:49   VELI VE ÖĞRETMENLERE ÇAĞRı!   10:25   FIRARI HÜKÜMLÜ, TAVUK ÇIFTLIĞINDE SAKLANıRKEN YAKALANDı   10:07   MERSINLI BALıKÇıLAR ’VIRA BISMILLAH’ DEDI   10:01   CEMIL SUNGUR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   09:54   MERSIN’DE 73 YAŞıNDAKI ADAM INTIHAR ETTI   09:53   SILIFKE’DE MOTOKURYELERE TRAFIK EĞITIMI  
 
 
 
 
BAŞKAN GÜLTAK’TAN ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 106’NCI YILDÖNÜMÜ MESAJI
   

Mersin merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı Yıldönümü ve Şehitler Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Gültak, mesajında Çanakkale Zaferi’nin sarsılmaz vatan sevgisinin en büyük örneği olduğunu söyledi.

 

Tarih : 18 Mart 2021 Perşembe 13:23

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak Çanakkale Zaferi’nin, düşmana karşı emsali görülmemiş bir kahramanlık destanı olduğuna vurgu yaptı. Gültak, “Yüce Türk milleti bu uğurda binlerce şehit vererek kusursuz bir zafer elde etmiş, dünya tarihinin akışını da değiştirmiştir. Çanakkale’de muazzam bir güç ve başarıya ulaşan bu kudretli ruh bizlere, Türk milletinin bileğini bükecek hiç bir gücün olmadığını da bir kez daha göstermiştir. Milletimiz her daim gücünü birlik ve beraberlikten almıştır. Çanakkale Zaferimiz de ortaya konulan bu sarsılmaz vatan sevgisinin en büyük örneğidir" dedi. 

Fedakar Türk askerlerinin şehit almayı göze alarak birçok şeyi başardığını dile getiren Başkan Gültak,  "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur' ifadesi ile bizlere vatan toprağı, bayrağı, özgürlüğü, hürriyet ve istikbali düşman tehdidine uğradığında, her türlü yokluğa rağmen, fedakâr ve aziz milletimizin şehit olmayı göze alarak neleri başarabileceğinin, imkânsızı mümkün kılabileceğinin dost-düşman bütün dünyaya ispatı açıkça ortaya koymuştur" şeklinde konuştu.

"Aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin, kanları ve canları pahasına korudukları vatan toprakları; dün olduğu gibi bundan sonra da fedakâr ve cefakâr milletimiz tarafından kutsal bir emanet olarak korunacaktır" diyen Başkan Mustafa Gültak, "Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106'ncı yıldönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatan toprağı için canlarını feda ederek bu toprakları vatan yapıp bizlere miras bırakan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şâd, mekânları cennet olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, mustafa gültak, çanakkale zaferi, mesaj

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA