18 Eylül 2025 Perşembe



19:50   MAHKEME KARARıYLA SOKAKTA KALACAKLAR!   19:38   YAŞLı KADıNı SINIR KRIZINE SOKAN YANGıN   18:25   978 MILYON LIRALıK DEV YELKENLI SUYA INDIRILDI   17:28   MERSIN’DE FıRTıNA UYARıSı; RÜZGARıN HıZı 90 KM’YE ULAŞACAK!   17:07   BALıK PAZARı ESNAFı ÇÖZÜM BEKLIYOR   17:06   MERSIN’DE ULAŞıM MASAYA YATıRıLDı   16:53   SILIFKE, MARAŞ’ı YEDI BITIRDI: 7-1   16:24   TMO ÇEKIRDEKSIZ KURU ÜZÜM ALıM FIYATıNı AÇıKLADı   15:31   TAZELENME ÜNIVERSITESI’NDE YENI DÖNEM KAYıTLARı TAMAMLANDı   14:44   MERSINLI KADıNLAR ‘MAHSA AMINI’YI ANDı   14:02   MERSIN’DE 324 KM SAHIL VAR, NEDEN 5 YıLDıZLı OTEL YOK?   13:32   KAÇAN ÇOCUKLARı TAKIP EDIP VURMUŞLAR!   12:49   ÇOCUĞUNU ÖLDÜREN ANNE TUTUKLANDı   12:37   TEZGAHLAR DOLDU, FIYATLAR DÜŞTÜ   12:25   MERSIN’DE SPORLA DOLU BIR HAFTA BAŞLADı!   12:21   ENFLASYON MASALıYLA GERÇEKLER GIZLENEMEZ   12:09   MERSIN’DE SAHADA, YOLDA VICDANDA KAZANDıLAR!   12:01   MERSIN’DE TERS YÖN DEHŞETI   11:04   MERSIN EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDE GÖREV DEĞIŞIMI   10:56   HATAY’A, ‘MERSIN’ YARAMıYOR: 2-3  
 
 
 
 
AKDENİZ BELEDİYESİ, LGS’YE HAZIRLANAN 4 BİN 500 ÖĞRENCİYE HAZIRLIK SETİ DAĞITTI
   

Mersin merkez ilçe Akdeniz Belediyesi’nin, lise ve üniversite giriş sınavlarına hazırlanan Akdenizli öğrencilere desteği artarak devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre üniversiteye hazırlanan 3 bin gencin ardından, liselere geçiş sınavına hazırlanan 4 bin 500 öğrenciye de ücretsiz hazırlık seti dağıtıldı.

 

Tarih : 17 Mart 2021 Çarşamba 11:55

Mersin merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, ilçe sınırlarında yaşayıp Liselere Geçiş Sistemi Sınavı’na (LGS) hazırlanan 8’inci sınıf öğrencilerine, “LGS Hazırlık Devam Seti” hediye edildi. Çözerken öğreten, yeni tarz, yeni nesil üst düzey mantık ve muhakeme sorularından oluşan ve içerisinde 8 sözel, 8 sayısal olmak üzere toplam 16 deneme sınavı bulunan LGS'ye hazırlık setini, Akdeniz’de ikamet eden 8’inci sınıf öğrencisi 4 bin 500 çocuğa ulaştırıldı.

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE DE EĞİTİM AKADEMİSİ PAKETİ VERİLMİŞTİ

Akdeniz Belediyesi, üniversiteye hazırlanan lise mezunu ve son sınıf öğrencileri için geçen haftalarda hayata kattığı ve Mersin’de bir ilk olan; “Akdeniz Belediyesi Eğitim Akademisi Projesi” ile de Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan 3 bin Akdenizli öğrenciye; Tam Öğrenme Modeli’ne uygun şekilde hazırlanan ‘Eğitim Akademisi’ paketini hediye etmişti.

“ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİ İÇİN TÜM İMKÂNLARIMIZI KULLANIYORUZ”

Eğitim süreci ve öğrencilere yönelik projelere ilişkin açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; belediyenin tüm imkânları ölçüsünde çocukların eğitim sürecine desteklerinin devam edeceğini vurguladı.  Çocukların geleceğimiz olduğunun altını çizen Gültak, “Çocuklarımız ve gençlerimizin eğitimi için tüm gücümüzü ve imkânlarımızı seferber ederek, onlara her türlü desteği sunacağız. Eğitim sürecini çok önemsiyoruz. Salgın nedeniyle içinden geçtiğimiz bu zorlu günlerde, bir yandan çocuklarımıza eğitim setleri ulaştırıp onlara destek olurken, diğer yandan, okullarımızın da fiziki koşullarını iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çünkü bir ülke; ancak eğitimin kalitesinin yanı sıra, eğitimcilere ve öğrencilere sunulan destek ve imkânlarla büyür, gelişir ve her alanda yükselebilir” şeklinde konuştu.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, akdeniz, lgs, hazırlık, destek

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA