⏱ 18 Mayıs 2026 Pazartesi
SON DAKİKA
REKLAM ALANI

PANDEMİ NEDENİYLE ARA VERİLEN ADANA-MERSİN TREN SEFERLERİ BAŞLIYOR

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, pandeminin başlamasından bu yana ara verilen Adana-Mersin arası tren seferlerinin 22 Mart 2021 Pazartesi günü başlayacağını bildirdi.

GÜNDEM 16 Mart 2021 Salı 11:08
PANDEMİ NEDENİYLE ARA VERİLEN ADANA-MERSİN TREN SEFERLERİ BAŞLIYOR

Dr.Müzeyyen Şevkin, yaptığı açıklamada, 11 aydan bu yana tren seferlerinin yapılmadığını hatırlatarak, Adanalı ve Mersinli vatandaşların taleplerini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıdığını, girişimlerinin sonuç verdiğini belirtti.

Günde en az 12 bin vatandaşın yolculuk yaptığı Adana-Tarsus-Mersin ve Mersin-Tarsus-Adana arasındaki seferlerin 22 Mart 2021 Pazartesi günü karşılıklı toplam 44 seferle hizmet etmeye başlayacağını vurgulayan Dr. Şevkin, ayrıca İskenderun-Mersin, Mersin-İskenderun, İslahiye-Mersin ve Mersin-İslahiye seferlerinin de aynı tarihte başlayacağını belirtti.