17 Haziran 2024 Pazartesi



14:40   BAŞKAN SEÇER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   14:36   JANDARMA 185 YAŞıNDA   14:31   MEZITLI BELEDIYESI SU PARKı 2024 YAZ SEZONUNU AÇıYOR   11:49   “AKDENIZ’DE ASFALT SORUNU YAŞAYAN TEK MAHALLEMIZ KALMAYACAK”   11:48   TOROSLAR, KURBAN BAYRAMı’NA HAZıR   11:46   MERSIN’DE ÖĞRENCILER KARNE HEYECANı YAŞADı   11:38   ÇOCUK BEZI YÜKLÜ TıR DEVRILDI   10:42   BAŞKAN ÖZYIĞIT, FIKIR OTOBÜSÜ YARıŞMASı’NıN JÜRI ÜYELIĞINI YAPTı   10:41   YIYECEKLERIN BEYINDE OLUŞTURDUĞU TEPKIYI ARAŞTıRıYOR   10:39   ÇALıŞTAYDA, 5 YıLLıK STRATEJIK PLAN ÇALıŞMALARıNıN YOL HARITASı BELIRLENDI   10:37   EMEKLI EVI ÜYELERI ‘MERSIN’DE YAZ NAĞMELERI’ KONSERIYLE GÖNÜLLERI FETHETTI   10:35   BAŞKAN TUNCER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   10:34   İNTÖRN DOKTORU VURAN SANıĞıN YARGıLANMASıNA DEVAM EDILDI   10:33   KAZA ANı GÜVENLIK KAMERASıNA YANSıDı   10:15   MERSIN’DE ’BÜYÜK FILISTIN MITINGI’ DÜZENLENDI   10:13    “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:10   CIRCULAR’ıN 5.’SI TOPRAK TEMASıYLA SANATSEVERLER ILE BULUŞTU   10:08   MESKİ, MERSIN’DE ADıM ATıLMADıK MAHALLE BıRAKMıYOR   10:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ‘ÇOCUK ÇALıŞTAYı’Nı GERÇEKLEŞTIRDI   10:03   MUT’TA ORMANLıK ALANDA ÇıKAN YANGıN KONTROL ALTıNA ALıNDı  
 
 
 
 
HAYVAN HAKLARI SAVUNUCUSU SEMİH İĞDİGÜL, MERSİN’DEN İZMİR’E YÜRÜYECEK
   

Hayvanlara yönelik artan şiddet olaylarına tepki gösteren hayvan hakları savunucusu, aynı zamanda dizi oyuncusu 64 yaşındaki Semih İğdigül, konuya dikkat çekmek amacıyla Mersin’den İzmir’e yürümek için yola çıktı. İğdigül, planladığı yürüyüşle hayvanlara yönelik şiddetin son bulmasını umut ediyor.

 

Tarih : 15 Mart 2021 Pazartesi 12:47

Mersin’in Erdemli ilçesinden yola çıkan ve hayvanlara yönelik şiddete dikkat çekerek, işkencelerin son bulmasını istediğini belirten İğdigül, "Hayvanlara yönelik tüm bu kötülükleri İzmir’de anama şikayet edeceğim" dedi. İğdigül Mersin Erdemli’den başlayan yürüyüş rotasındaki şehirlerde hayvan hakları ile ilgili bilgilendirmelerde de bulunacağını kaydetti.

Rotasının başlangıç noktası olan Erdemli’de konuşan Semih İğdigül, "Hayvan haklarını savunan bir kişi olarak yeter diyorum, gerçekten yeter. Hele hele son zamanlarda bu canlarımıza yapılan işkenceler, katliamlar, kol bacak kesmeler, yakmalar, tecavüzler her türlü ama her türlü işkenceye, kötülüğe karşı ben yeter artık diyorum. Mersin Erdemli’den başlayarak artık seslerini duyurmak amacıyla canlarımızı yaşatmak istiyoruz. Bu sloganla İzmir’e 1200 kilometrelik yolu kat etmek istiyorum” diye konuşarak rotasından bahsetti.

 "CANLARA YAPILAN KÖTÜLÜKLERİ ANAMA ŞİKAYET EDECEĞİM"

"Allah bana sağlık sıhhat verirse ayaklarım patlayacak, tırnaklarım yara olacak ama canların haklarına da dikkat çekeceğim" diyen İğdigül, "Ben 64 yaşındayım. Gidip o canların sesini duyurmak için elimden gelen ne varsa yapmaya çalışacağım. Rotam buradan Alanya, Antalya, Muğla, Söke üzerinden İzmir. Anama gidiyorum, anama. Şikayet etmeye gidiyorum. Bu kötülükleri, bu insanları anama şikayet etmeye gidiyorum" şeklinde konuştu.

Hayvanlara yönelik şiddetin son bulması için İğdigül, yürüyüş rotası boyunca insanlara hayvan hakları ile ilgili bilgilendirmelerde de bulunacak.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, semih iğdigül, hayvan hakları, yürüyüş

Yorum Ekle comment Yorumlar (2)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

  • Gönderen : - Tarih : 18/3/2021 - 18:41:53
    Sizi kutluyoruz... sokakta yaşayan hayvan dostlarımıza yapılan. Zulmü .dilerim durdururlar.🙏🙏❤

  • Gönderen : - Tarih : 17/3/2021 - 23:10:37
    Allah yolunu açik etsin güzel yürekli kardeşim umduğun gibi olur bende çok üzülüyorum bu dilsiz canlara kahroluyorum👏👏👏👏



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA