5 Ağustos 2025 Salı



17:32   BAŞKAN BOLTAÇ: “MILLETIN OLANı MILLETE VERMEYE GELDIK”   17:25   MERSIN ILE LAZKIYE ARASıNDA IŞBIRLIĞI PROTOKOLÜ IMZALANDı   17:18   KÜÇÜK OSMAN’ıN BÜYÜK HAYALI   17:11   CHP’DE ILÇE BAŞKANLıK YARıŞLARı BAŞLıYOR   16:50   YOL KENARıNDA DURAN OTOMOBILE ÇARPAN ARACıN SÜRÜCÜSÜ KAÇTı   15:40   “ADALET VE DEMOKRASI HERKES IÇIN OLMALı”   14:01   MERSIN’DE 13 YAŞıNDAKI ÇOCUK BABASıNı BAŞıNDAN VURDU   13:02   MUT ENGELLILER DERNEĞI TAHLIYE EDILIYOR   12:44   SUBAY EVLERI SITESI’NDE PANIK, BIR BINA TAHLIYE EDILDI   12:32   FAHIŞ FIYATA GEÇIT YOK, MERSIN’DE FIRMALARA 842 BIN TL CEZA   12:28   AKİB’TEN 1,3 MILYAR DOLARLıK IHRACAT!   12:24   GÜLNAR’ıN CADDELERI ŞIMDI DAHA DA KONFORLU   12:11   MERSIN’DE SıNıRLARı AŞAN DOSTLUK!   12:07   ADANA PTT’DE 51 KIŞI IŞTEN ATıLDı   12:04   MERSIN’DE HUZUR OPERASYONLARı SÜRÜYOR   12:01   “LÜTFEN DIKTIĞIM FIDANLARı SÖKMEYIN”   11:57   MERSIN POLISINDEN GELECEĞIN AŞÇıLARıNA DESTEK   11:53   TARSUS’TA CAN DOSTLARA MODERN YUVA   11:49   ESKI AVUKAT UYUŞTURUCUYLA YAKALANDı   16:34   TÜİK VERILERI GERÇEK HAYATLA ÖRTÜŞMÜYOR!  
 
 
 
 
MERSİN’DE JANDARMA UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERİLMİYOR
   

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 251 personelin katılımıyla gerçekleştirilen ’narkotik ve huzurlu sokaklar’ uygulamasında uyuşturucuya geçit verilmiyor. Bu çalışma kapsamında 44 kök kenevir bitkisi ve 120 gram bonzai ele geçirildi.

 

Tarih : 11 Mart 2021 Perşembe 16:43

Alınan bilgilere göre, Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kentte huzur ve güvenin sağlanması, uyuşturucu ticareti, asayiş, terör ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında narkotik ve huzurlu sokaklar uygulaması gerçekleştirildi. 76 ekip ve 251 personelin katılımıyla 30 uygulama noktasında gerçekleştirilen faaliyet kapsamında, 2 bin 232 şahıs sorgulanırken 445 şahıs ve 255 araç araması, 42 ikamet ve işyeri, 283 sokak ve 117 park kontrolü yapıldı. 

Yapılan sorgulamalar ve aramalar neticesinde, 44 kök kenevir bitkisi ve 120 gram bonzai ele geçirilirken, 5 yoklama kaçağı, 1 yasadışı ekim, 6 uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma suçlarından olmak üzere toplam 26 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı bilgisine ulaşıldı.   

Paylaş :
 
Etiketler :  jandarma, uyuşturucu, huzurlu, sokaklar

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA