19 Mayıs 2024 Pazar



15:27   BAŞKAN SEÇER, AKÜLÜ SANDALYE DAĞıTıM TÖRENI’NE KATıLDı   15:22   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN 19 MAYıS MESAJı   14:29   MERSIN’DE YÜRÜYÜŞ VE GÖSTERILERE GEÇICI YASAK   12:11   MERSIN’DE KONAKLAMA TESISLERI DENETLENDI   12:10   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘19 MAYıS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı’ MESAJı   12:09   BAŞKAN YıLDıZ, ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERINI SEVINDIRDI   10:35   BÜYÜKŞEHIR HAYATıN HER ALANıNDA ENGELLI BIREYLERIN YANıNDA   10:33   "ÇOK CIDDI BIR BORÇ YÜKÜYLE KARŞı KARŞıYAYıZ"   10:31   19 MAYıS RUHU TÜM MERSIN’I SARDı   10:28   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN DOĞA TUTKUNLARıNA MÜJDE   10:27   MERSIN’DE ARANAN ŞAHıSLARA OPERASYON: 95 GÖZALTı   10:26   YENIŞEHIR BELEDIYESI 19 MAYıS AYAK TENISI TURNUVASı BAŞLADı   15:06   TRAKTÖR ILE ILAÇ TANKıNıN ARASıNDAKI ŞAFTA KıYAFETLERI DOLANAN KıZ FECI ŞEKILDE CAN VERDI   12:01   HAZıR GIYIM SEKTÖRÜ KRIZDEN ÇıKıŞ IÇIN AFRIKA’DA YATıRıM ARAYıŞıNDA   12:00   SILIFKE’DE SATıLAN İRAN VE ANTALYA KARPUZUNA RUS VATANDAŞLAR BÜYÜK ILGI GÖSTERIYOR   11:59   SILIFKELI ÖĞRENCILER, ETWINNING PROJE GÜNÜ SERGISINDE BÜYÜK BAŞARı ELDE ETTI   11:57   “TÜRKIYE’DE SAYGıN BIR ITFAIYE TEŞKILATıYıZ”   11:54   “ERDOĞAN’ıN OY TEHDIDI YASAL DÜZENLEME OLDU”   11:52   “OKUMA YAZMA BILMEYEN KADıN KALMASıN”   11:50   TARSUS BELEDIYESI’NDEN TARıMA IVME KAZANDıRACAK HAMLE  
 
 
 
 
SAFYA’NIN ARKASINDA 48 GÜÇLÜ KADIN VAR
   

Uluslararası emtia ticaretinde 25 yıla yakın deneyimi, dünya üzerindeki şirketleri ve markası Safya aracılığıyla Türkiye’nin ham ayçiçek yağı tedariki ve üretiminde büyük pay sahibi olan AVES’in en önemli gücünü beyaz yaka kadrosunun yüzde 45’ini oluşturan kadın çalışanlarından alıyor. Hemen hemen her birimde önemli görevler üstlenen kadınlar, Aves’in en önemli markası Safya’nın hem Türkiye’ye hem de ABD’den Japonya’ya kadar 70 ülkeye ulaşmasında önemli rol oynuyor Firmanın 105 kişiden oluşan beyaz yaka kadrosunun 48’ini kadınlar oluşturuyor.

 

Tarih : 8 Mart 2021 Pazartesi 12:50

BEYAZ YAKA KADROSUNDA KADIN İSTİHDAM ORANI YÜZDE 50’YE YAKLAŞTI

Aves Enerji & Yağ Yönetim Kurulu Başkanı Senan İdin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yaptığı değerlendirmede hayata geçirdikleri yeni istihdam projelerinde kadın personel başvurularına yönelik pozitif ayrımcılık yaptıklarına dikkat çekti. Bu vizyon ile firmalarındaki beyaz yaka kadrosundaki kadın istihdamı oranının neredeyse yarı yarıya yükseldiğini ifade eden Senan İdin, “Önümüzdeki dönemlerde kadın istihdamı oranlarını daha da artırmak ve daha çok kadına yeni iş sahası açmak için yatırım projelerine devam edeceğiz. Çünkü sahip olduğumuz entegre tesisimizde Türkiye’nin en büyük değerlerinden birine imza atan güçlü kadın çalışanlarımız var. 2014 yılından beridir sofralarda el birliği ile büyüyen bu koca dünya tertemiz saf bir kalbe sahip 48 güçlü kadın personelimiz tarafından büyütülüyor. Gökyüzüne ulaşan tüm kahkahalarda işine sevgisini katan mükemmel imzalar var. İsmini taşıdığımız, varlığı ile güç bulduğumuz tüm kadınlarımıza saygı ve minnetle dünya kadınlar gününü kutluyoruz” dedi.

KADINLARIN GELECEĞİ YARATMADA ÖNEMLİ GÖREVLERİ VAR

Kadın personellerin firma bünyesinde kalite kontrol, lojistik, laboratuvar gibi stratejik ve zorlu birçok birime başarılı işler yaptığına dikkat çeken Senan İdin, şöyle devam etti: “Birinci ve bir milyonuncu şişede aynı kalite garantisi sloganıyla üretim yapmamıza olanak veren en önemli değerimiz sahip olduğumuz kadın çalışanlarımızdır. Firmamızın sürdürülebilir kalkınma hedefleri için şirket içi olarak ortak değerlerin arttığı ve fırsat eşitliğinin sağlandığı bir süreci yöneterek birçok başarılı organizasyona imza atıyoruz. Çünkü Genç kadınların geleceği yaratmada önemli görevleri olduğunu çok iyi biliyoruz. Firmamızın gelecek vizyonunda yeni bakış açılarını, dijitalleşmeyi, inovasyonu ve doğru yeteneklere yatırım yapmanın önemini her zaman önceliyoruz. Bu çalışmaları yapmamızdaki en önemli nedenlerden biri de toplumuzda genç kadın girişimcilerimiz için farkındalık yaratmaktır. Bu yüzden firma içi yaptığımız etkinliklerle kadınlarımızın bilgi ve üretim etkinliklerini teşvik ediyor, örnek oluyoruz. Kadın çalışanlarımız firmamızın gıda ve tarımda sürdürülebilir ürünler, hizmetler ve teknolojileri alanında farklı bir yaklaşımlar getirip marka değerimizi küresel standartlara çıkartıyor” diye konuştu.

48 KADINDAN SENAN İDİN’E AHDE VEFA

Şirket bünyesinde beyaz yaka kadrosunda görev yapan 48 kadın personel, imzaladığı Safya şişesini 8 Mart Dünya kadınlar gününde kendilerine fırsat eşitliği yaratarak önemli pozisyonlara gelmesine fırsat veren Aves Enerji & Yağ Yönetim Kurulu Başkanı Senan İdin’e sundu. Aves Enerji Yağ İnsan Kaynakları Müdürü Pakize Özel tarafından sunulan imzalı şişeyi kabul eden Senan İdin, Safya’ya daha çok kadının imza atması için gayret göstereceklerini bildirdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, safya, senanidin, aves

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA