6 Mayıs 2026 Çarşamba



17:40   YARGITAY BOZDU, YEREL MAHKEME GERİ ADIM ATMADI   16:02   “ ENERJİSA İŞLEM MERKEZİ KAPATILMAMALI”   15:56   MERSİN’DE TRAFİK HAFTASINDA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ   15:53   MERSİN, TÜRKİYE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİNE HAZIRLANIYOR   15:18   TARİHİ GEÇMİŞ SALAM YİYEN 4 ÖĞRENCİ HASTANEYE KALDIRILDI   15:13   MERSİN’DE ÖLEN 2 KARDEŞİN CENAZESİ GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ   13:40   BİRİNİ SATIN ALDI, DİĞERİNİ ÇALDI: O ANLAR KAMERADA   11:32   “SORULARA CEVAP YOK, SAYFALAR DOLUSU HİKÂYE VAR” CHP’Lİ GÜLCAN KIŞ’TAN BAKANLIĞA TEPKİ: “VERİ İSTEDİK, NUTUK GELDİ”   11:10   MERSIN’DE KAR GÜZELLIĞI DRONLA GÖRÜNTÜLENDI   11:03   TARSUS’TA ER MEYDANı DOLDU: 455 GÜREŞÇI KıYASıYA MÜCADELE ETTI   10:22   MERSIN’DE GAZILER DOĞAYLA IÇ IÇE VAKIT GEÇIRDI   10:18   MERSIN’DE ÇOCUK KAMPÜSLERINDEN ÇıKAN ESERLER SERGIDE BULUŞTU   10:15   BAŞKAN BOLTAÇ: "HAYALIM 5 BIN KIŞILIK AÇıK HAVA ETKINLIK ALANıNı KENTIMIZE KAZANDıRMAK"   10:09   MERSIN’DE TARIHI ESER OPERASYONU: TEVRAT VE EL YAZMASı ESER ELE GEÇIRILDI   16:35   KAYAN: MERSİN İHRACATI YÜZDE 34,68 ARTIŞLA 304,9 MİLYON DOLARA ÇIKTI   16:31   EKMEN: MERSIN, HIZLI TRENLE ANKARA VE İSTANBUL’A BAĞLANMALI   16:28   TARAFLAR ARASıNDAKI TARTıŞMA CINAYETLE BITTI   16:26   MERSIN’DE DEVRILEN TRAKTÖRÜN SÜRÜCÜSÜ 1 SAATLIK ÇALıŞMAYLA KURTARıLDı   16:23   MALIYECILER KAZA YAPTı: 1 ÖLÜ, 5 YARALı   15:29   MERSIN’DE HASTANEYE KALDıRıLAN AILEDEN ACı HABER: 2 ÇOCUK KURTARıLAMADı  
 
     
 
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER, İŞ DÜNYASI İLE BULUŞTU
   

Mersin’in ekonomisine yön veren, kentin gelişip kalkınmasında önemli role sahip iş dünyasının kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde bir araya geldi.

 

Tarih : 2 Mart 2021 Salı 14:29

Ekonomik ve sosyal açıdan Mersin’e önemli katkılar sağlayan oda, borsa, dernek ve birlik gibi kurum ve kuruluşların başkanlarının katılımıyla gerçekleşen buluşmada, Mersin’de merkezi hükümet ve Büyükşehir’in yaptığı hizmet ve yatırımlara dair konular konuşuldu.

Önemli değerlendirmeler ve fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda; Çukurova Bölgesel Havaalanı, Çeşmeli-Taşucu otoyol projesinin yanı sıra, mahkemeden ÇED olumlu raporu hakkında yürütmeyi durdurma kararı çıkan polipropilen tesisi, Mersin Limanı’nın genişlemesi, Davultepe’de kurulmak istenen küçük sanayi sitesi, metro ve kentte ulaşımı rahatlatacak projeler ile bisiklet yolu gibi konular masaya yatırıldı.

Kentin önemli aktörleri ile bir araya gelmenin memnuniyetini ifade eden Başkan Seçer, Mersin’in geleceği için kent dinamikleriyle birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti.  Göreve geldiği günden bu yana yaptıkları hizmetlerle Mersin’in geleceğini şekillendirmeyi amaçladıklarını belirten Başkan Seçer, Mersin’e değer katmak için ilgilisiyle her konuda fikir alışverişinde bulunduklarını, bunun da üretilen hizmetlere yansıtıldığını vurguladı.

TMMOB bağlı odaların şube başkanlarının oluşturduğu İl Koordinasyon Kurulu ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Başkan Seçer, önümüzdeki süreçte de kentin diğer dinamikleriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmayı sürdüreceklerini bildirdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, büyükşehir, belediyesi, vahapseçer, işdünyası

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA