18 Aralık 2025 Perşembe



14:01   3 OCAK KURUMLARARASI FUTBOL TURNUVASI’NDA YARI FİNAL HEYECANI   13:59   FEAST, 2025 ÜÇÜNCÜ ÇEYREĞINDE BÜYÜMESINI SÜRDÜRÜRKEN 2026 İÇIN STRATEJIK YATıRıMLARıNı HıZLANDıRDı   11:40   MERSIN MARINA’DA YENI YıL SOKAĞı BAŞLıYOR!   11:05   TDV KADıN KOLLARı GAZZE YARARıNA TÜRKIYE GENELINDE HAYıR ÇARŞıLARı DÜZENLEDI   10:12   ANAMUR’DA MINIKLERDEN MILLI TEKNOLOJI HAMLESI: YERLI MALı HAFTASıNDA TOGG COŞKUSU   09:51   DERECİK BELEDİYESİ İTFAİYE PERSONELİ, ATA EĞİTİM MERKEZİ’NDE EĞİTİM ALDI   09:47   BÜYÜKŞEHİR, HAL KATLI KAVŞAĞI İLE BÖLGENİN LOJİSTİK YÜKÜNÜ HAFİFLETECEK   17:06   BAŞKAN SEÇER, ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY’IN MANİSA’DAKİ CENAZE TÖRENİNE KATILDI   13:06   BÜYÜKŞEHİR, AKOB İLE BİRLİKTE KENTİN KÜLTÜR POLİTİKALARINA IŞIK TUTTU   12:59   BAŞKAN SEÇER, TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI MERSİN ŞUBESİ’NİN 71. YIL KUTLAMA GECESİNE KATILDI   12:50   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN SİLİFKE’DE TOPLU AÇILIŞ   12:33   BAŞKAN SEÇER, ‘SÜT SOĞUTMA TANKI DAĞITIM TÖRENİ’NE KATILDI   10:18   TOROSLAR BELEDİYESİNDEN KADINLARA ÜCRETSİZ PİLATES DESTEĞİ   10:14   YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENME MERKEZI ÇOCUKLARı GELECEĞE HAZıRLıYOR   10:11   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NİN ARALIK AYI 2. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ   15:06   AKDENİZ’DE MOBİLYA, TEKSTİL VE HURDA ATIKLARIYLA MÜCADELE SÜRÜYOR   09:58   KADIN DOSTU KENTLER PROGRAMI’NIN 3. FAZ ÇALIŞMALARI KENTE YANSIMAYA BAŞLIYOR   09:55   BÜYÜKŞEHİR İTFAİYE TEŞKİLATI, MODERN EKİPMANLARLA MÜDAHALE KAPASİTESİNİ GÜÇLENDİRDİ   14:07   MERSİN KAN PORTAKALI COĞRAFİ İŞARET TESCİLİNİ ALDI   14:03   BÜYÜKŞEHİR OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI 7/24 GÖREVE HAZIR  
 
 
 
 
Cemil Sungur son yolculuğuna uğurlandı
   

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi, geçmiş dönem CHP Silifke ilçe başkanı Cemil Sungur son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı. Cenaze törenine katılan Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer duygularını, “Asıl onun hakkını bize helal etmesi lazım. Zaten bizden yana Cemil kardeşime helali hoş olsun. Biz ondan çok razıydık, çok razıyız” sözleriyle dile getirdi.

 

Tarih : 16 Eylül 2025 Salı 10:01

Haber Merkezi

Ani bir kalp krizi sonucu yaşama veda eden Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi, harita mühendisi Cemil Sungur Silifke’de son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ile çok sayda partili ve yurttaş katıldı. Cemil Sungur’un CHP bayrağına sarılı tabutu ilk olarak CHP Silifke Başkanlığı önüne getirildi. Burada duygularını paylaşan Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Sungur ailesine ve Silifkelilere başsağlığı dileklerini iletti. Başkan Seçer, “İnsani özellikleri açısından bir kere çok pozitif bir insandı. Şöyle söyleyeyim; Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Özel Kalemi’nde görev yapan arkadaşlarımız, düşünün 6,5 yıldır oradayız, kadromuz da aynı, çok bir değişiklik olmadı. Nice insanlarla karşılaşıyorlar; yurttaş, partili, benim sosyal hayattan arkadaşlarım; ama bunu samimiyetimle söylüyorum Cemil’in ölüm haberini alan hepsi ağladı, hepsi çok üzüldü. Ona karşı çok farklı duyguları, hissiyatları vardı” dedi. “ÜZERİMİZDE EMEĞİ ÇOK”

Cemil Sungur’a özellikle 2024 seçimlerinden sonra Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde önemli görevler verdiklerini kaydeden Başkan Seçer, “Harita mühendisiydi. İyi, kafası çalışan, zeki bir insandı. Dedik; ‘İmar Komisyonu’nda yer aldıralım.’ Her toplantı öncesi ya da sonrası hep ani gelişleri olurdu. Beni aradığında hemen; ‘Başkanım buradaysan bir selam vereyim’ derdi.  Yine kapıdan girdiğinde gülen, enerjisi yüksek, hep pozitif konuşan, olayın iyi tarafından alan, yapıcı olan bir Cemil Sungur hep hafızamda, hep öyle kalacak. Bize emeği çok, onu dürüstçe ifade edeyim. Partime, partilere, şahsıma emeği çok. Genelde mevtalara helallik istenir ama asıl onun hakkını bize helal etmesi lazım. Zaten bizden yana Cemil kardeşime helali hoş olsun. Biz ondan çok razıydık, çok razıyız. Allah da ondan razı olsun. Ailesi bizim ailemiz. İki pırlanta evladı var, sevgili eşi var. Bizim ailemiz, biz büyük bir aileyiz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi ailesiyiz. Artık onlar bizim emanetimiz. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Işıklar içerisinde uyusun” ifadelerini kullandı. Törenin ardından Cemil Sungur gözyaşları arasında toprağa verildi.

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA