25 Ekim 2025 Cumartesi



11:23   BAŞKAN SEÇER: "ORGANIZASYONUN KAZANANı DÜNYA BARıŞı OLDU"   11:20   MERSIN’DE MEME KANSERI FARKıNDALıK EĞITIMI   11:16   MERSIN GENÇLIK FESTIVALI COŞKUYLA BAŞLADı   10:41   FIRARI FETÖ’CÜLER YAKALANıP CEZAEVINE GÖNDERILDI   10:38   MERSIN’DE ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA LEZZET DOLU ETKINLIK   10:35   MUT’TA YENILENEN YOLLAR ULAŞıMı RAHATLATTı   13:31   KÖPEĞIN ıSıRDıĞı ANNE YAŞANANLARı ANLATTı   13:03   MERSIN’DE KAÇAK SIGARA OPERASYONU: BINLERCE KAÇAK MAKARON VE TÜTÜN ELE GEÇIRILDI   13:01   MERSIN’DE KAÇAK KAZı YAPAN ŞAHıS SUÇÜSTÜ YAKALANDı   12:52   ÖĞRENCILER, ZEKA VE STRATEJI BECERILERINI SERGILEDI   12:48   GENÇ KıZ SAĞLıĞıNA KAVUŞTU, ANNESI HASTANEYE BAĞıŞ YAPTı   12:44   YANAN KARBONDIOKSIT TANKERINE PROFESYONEL MÜDAHALE FELAKETI ÖNLEDI   12:35   MERCAN BILIM MERKEZI YENI DÖNEME HAZıR   10:31   CEZASı 2 MILYON 800 BIN TL’YE KADAR ÇıKıYOR: AKDENIZ’IN GÜZELLIĞI KUM ZAMBAKLARı KORUMA ALTıNA ALıNDı   16:08   MERSIN SAHILINDE TEPKI ÇEKEN GÖRÜNTÜ: TONLARCA TEKSTIL ATıĞı SAHILE DÖKÜLDÜ   15:31   MERSIN İL MILLI EĞITIM MÜDÜRLÜĞÜ’NDE DEVIR TESLIM   14:25   MERSIN’DE MÜŞTERISINE HAKARET EDEN PAZAR ESNAFıNA 30 GÜN FAALIYETTEN MEN CEZASı   14:17   MERSIN, GıDA SANAYINDE LIDER KENT OLMA YOLUNDA   14:13   BAŞKAN BOLTAÇ: "BU TOPRAKLARDA YETIŞEN HER ZEYTIN TANESI ASLıNDA BIR IYILIĞIN TOHUMU"   12:04   MERSIN’DE FUHUŞ OPERASYONU: 2 TUTUKLAMA, 1 KIŞI SıNıR DıŞı EDILDI  
 
 
 
 
Süper Kupa Şampiyonu Ayvagediği!
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 30 Ağustos Fındıkpınarı Zafer Kupası Geleneksel Futbol Turnuvası ve Toroslar Belediyesi ile iş birliğinde düzenlenen Ayvagediği Zafer Kupası Geleneksel Futbol Turnuvası kazanları arasında oynanan “30 Ağustos Ayvagediği- Fındıkpınarı Süper Kupa Finali”  galibi 4-0 skorla Ayvagediği oldu.

 

Tarih : 7 Eylül 2025 Pazar 13:42

Haber Merkezi

 Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 30 Ağustos Fındıkpınarı Zafer Kupası Geleneksel Futbol Turnuvası ve Toroslar Belediyesi ile iş birliğinde düzenlenen Ayvagediği Zafer Kupası Geleneksel Futbol Turnuvası’nın kazanan takımları arasında oynanan “30 Ağustos Ayvagediği- Fındıkpınarı Süper Kupa Finali”  büyük coşkuya sahne oldu. Toroslar Koray Aydın Stadyumu’nda oynanan maçın galibi 4-0 skorla Ayvagediği oldu. Kazanan takım Ayvagediği’ne kupayı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Av. Hamit Mert Avcı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır birlikte takdim etti.

HER YAŞTAN İNSAN TURNUVAYI HEYECANLA TAKİP ETTİ

Her yıl olduğu gibi bu yıl da küçükten büyüğe geniş bir kitle tarafından heyecanla takip edilen turnuva, ilk maçlardan itibaren vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Karşılaşmalarda her yaştan sporsever tribünleri doldururken, turnuva süresince devam eden coşku Süper Kupa maçına da yansıdı. Ödül töreninde, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in selamını ileterek konuşmasına başlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Hamit Mert Avcı, “42 takım arasından bugüne geldik, bu ciddi bir emek ve çalışmadır. Bu sonuca saygı duymak gerekir. Hem galip takımlarımızı hem de finalde karşılaşma cesaretini gösteren takımlarımızı Başkanımız adına kutluyorum” dedi. Sporun Büyükşehir için çok önemli olduğunun altını çizen Avcı, “Bu turnuvaya Başkanımız ciddi emek verdi. Sporun olduğu yerde sağlık olur, yanlış işler olmaz. Biz her zaman sporun yanında durduk ve durmaya da devam edeceğiz” diyerek, Süper Kupa kazananı Ayvagediği’ni tebrik etti.

ÇAKIR: “KUPAYI KALDIRAN AYVAGEDİĞİ’Nİ KUTLUYORUM”

Turnuvaya katılan herkesi kutlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, “Kupayı kaldıran Ayvagediği’ni kutluyorum. 7 yıldır süren güzel bir etkinlik, devamının da olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Dostça geçen turnuva hakkında açıklama yapan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nce her yıl geleneksel olarak yaylalarımızda düzenlenen futbol turnuvalarının finalini yaptık. Toplamda 42 takımın katıldığı turnuvalar sonunda; Fındıkpınarı ve Ayvagediği takımları Toroslar İlçemizdeki statta gayet güzel bir final yaptı. Bu turnuvaya Süper Kupa adını verdik. Süper Kupayı kazanan Ayvagediği’ni ve final oynayan Fındıkpınarı takımımızı tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi adına aynı zamanda bütün katılan takımları izleyenlerimize teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA