20 Nisan 2024 Cumartesi



15:42   23 NISAN COŞKULU GEÇECEK   15:25   MERSIN ÜNIVERSITESI’NDE SEECO PROJESI TANıTıLDı   15:22   MERSIN’DE KAÇAK KAZı YAPAN 2 KIŞI YAKALANDı   14:34   YENIŞEHIR DÜNYA VE AVRUPA TRIATLON YARıŞLARıNA HAZıR   12:47   TARSUS TSO YÖNETIMINDEN BAŞKAN BOLTAÇ’A ZIYARET   11:58   “YıLıN ILK ÇEYREĞINDE YÜZDE 6 ARTıŞLA 551 MILYON DOLAR IHRACAT GERÇEKLEŞTIRDIK”   10:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ZABıTA EKIPLERI, YAZ SEZONUNA HAZıR   10:41   BÜYÜKŞEHIR’DEN BIR ILK: 23 NISAN ULUSLARARASı ÇOCUK FESTIVALI   10:40   "ANAMUR VE AYDıNCıK’TA AÇıLACAK YENI BÖLÜMLER IÇIN YÖK’E BAŞVURUMUZU YAPTıK"   10:39   MERSIN’DE YASA DıŞı BAHIS OPERASYONU: 5 GÖZALTı   10:37   DENIZE GIREN GENÇ ADAM BOĞULDU   10:36   CENAZEYE GIDERKEN KAZA GEÇIRIP ÖLDÜ   10:36   MERSIN’DEKI KAZADA HAYATıNı KAYBEDEN IŞÇI OSMANIYE’DE TOPRAĞA VERILDI   11:29   TURIST REHBERLERI YANLıŞTAN DÖNÜLMESINI BEKLIYOR   11:21   İPOTEKLI KONUT SATıŞLARı YÜZDE 49 AZALDı   11:19   MERSIN TURIZM FUARı BAŞLADı   11:17   BÜYÜKŞEHIR CEVDET AMCA’Yı YALNıZ BıRAKMADı   11:16   OTOBÜS SEFERLERI ARTıRıLDı, YENI HAT AÇıLDı   11:15   10 MILYONLUK LÜKS ARAÇLAR ELE GEÇIRILDI   11:13   ‘NARKOÇELIK-12’ OPERASYONUNDA 268 KIŞI YAKALANDı  
 
 
 
 
SAHİLDE TEMİZLİK GÖREVLİLERİNİN BİRDEN DANS ETMESİ MERSİNLİLERİ ŞAŞIRTTI
   

Mersin’de güneşli havanın tadını çıkarmak için sahile akın eden Mersinliler, ellerinde süpürge, kürek ve çöp kutularıyla temizlik yapan görevlilerin birden dans etmeye başlamasıyla sürpriz yaşadı. Mersin Büyükşehir Belediyesinin 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı dans gösterisiyle coşan Mersinliler, keyifli anlar yaşadı.

 

Tarih : 13 Şubat 2021 Cumartesi 12:41

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı dans gösterisiyle Mersinlilere sürpriz yaptı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının düzenlediği organizasyonun duyurusu yapılmadı. “14 Şubat Sevgililer Günü” için hazırlanan dans gösterisi Kültür Park içerisindeki Fenerbahçe Meydanı civarında gerçekleşti. Çimlerde oturup sevdikleriyle zaman geçiren Mersinliler önce müziğin sesini duydu, ardından sürpriz dans gösterisiyle yaşadıkları şaşkınlığı dakikalarca gizleyemedi.

MERSİNLİLER, DAKİKALAR SONRA KARŞILAŞACAKLARINDAN HABERSİZDİ

Sevgililer Günü için Büyükşehir Belediyesinin Kültür Parktaki çimlere yerleştirdiği ‘sevgi’ temalı figürlerin etrafında oturan Mersinliler, dakikalar sonra karşılaşacakları sürprizden habersiz bir şekilde sahilin tadını çıkardı. O sıralarda gösteri hazırlıkları sessiz sedasız başladı. Önce Büyükşehir Belediyesi temizlik görevlisi kostümlü dansçılar yürüyüş yolunu süpürmeye başladı. Ardından ellerinde çok sayıda kalpli balon taşıyan iki kişi gösterideki yerini aldı.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ SANDILAR, DANSÇI ÇIKTI

Müziğin sesini duyan Mersinliler yürüyüş yoluna baktıklarında bir kadın ve bir erkeğin sevgi dolu dansını izlemeye başladı. “Flash Mod” gösterisi adını taşıyan organizasyon art arda sürprizlerle sürdü. Müzik değiştikçe dans da değişti. Asıl sürpriz, temizlik görevlilerinin harekete geçmesiyle başladı. İzleyenlerin daha sonra temizlik görevlisi olmadığını anladığı dansçılar, üzerlerindeki üniformaları çıkartıp dans etmeye başladı. İzleyenler de gösteriye alkışlarla eşlik etti.

Gösterinin sonunda tüm dansçılar bir araya gelerek “Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun” yazan pankart açtı. Başından beri gösterinin bir parçası olan baloncular ise ellerindeki kalp şeklindeki balonları gökyüzüne bıraktı. Kimi Mersinli dakikalarca alkışlarken kimi ise uçan balonlara el salladı.

“MUHABBET EDERKEN BİRDEN DANSÇILAR GÖSTERİ YAPMAYA BAŞLADI”

Gösteriyi izleyen vatandaşlardan Emel Tekgül, karşılaştığı sürpriz karşısında duygularına hakim olamadığını belirterek, “Burada muhabbet ederken birden dansçılar gösteri yapmaya başladı. En son kutlama pankartı açıldığında ise ben ağladım. Burada sosyal belediyecilikle karşılaştık. Beni mutlu eden de o oldu. Vahap Bey’in sayesinde yeni yeni belediyeciliği tanıyoruz. İnsanlar böyle böyle belediyenin görevinin sadece beton olmadığını anlıyorlar. Kendisine sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.

“MERSİN’İ ÇOK SEVİYORUM”

Gökçe Uçak ise arkadaşlarıyla buluşup sohbet ettiği sırada sürprizle karşılaştığını vurgulayarak, “Bir anda çöp temizleyen görevliler sandığımız dansçılar güzel bir dans gösterisi yaptılar. Dün akşam da buradan yürüdüm, Sevgililer Günü için yapılan kalpler, figürler de çok iyi oldu. Mersin’in gerçekten buna ihtiyacı vardı. Zaten yeni yılda da billboardlarda hep ‘Seni Seviyorum’ yazısı vardı. Mersin’i çok seviyorum” diye konuştu.

“ETRAFIMA BAKTIĞIMDA HERKES MUTLU”

Nalan Baygör de karşılaştığı sürpriz karşısındaki duyguların, “Şu anda etrafıma baktığımda herkes mutlu, ben de mutluyum. Bence bir gün değil her gün Sevgililer Günü olsun” cümleleriyle dile getirirken, Nimet Yeşilçimen ise “Çok keyif aldık, bunların düşünülmesi bizim için de bir ayrıcalık. Bunu bize yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz. Benim gibi diğer izleyenleri de gözlemledim, bir şaşkınlık oldu, beklemedikleri bir şey oldu, çok hoşlarına gitti, bayağı coşkuyla karşıladılar. Benim için de öyleydi” ifadelerini kullandı.

Ali Saygılı da gösteriyle ilgili düşüncelerini aktarırken, “Biz haftada 2-3 gün buraya gelip oturan insanlarız. Karşılaştıklarımız çok hoşumuza gitti. Belediyenin böyle şeyler yapıyor olması bizim açımızdan gayet sevindirici. Herkesin Sevgililer Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.  

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, sevgililergünü, büyükşehir, temizlikgörevlisi, dans

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA